![]() |
|
satılık 206 look 2004 (LPG-temiz) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2010 Saat 16:22 |
206 mı satıyorum. 2004 model. x-line modeli
58000 km de. LPG li Hiç kaza görmemiş bir araç. Haliyle hiçbir parçası değişmedi ve hiçbir şekilde boyası yoktur. detaylı bilgi ve resimler alttaki linkte mevcut il: KARABÜK msn dende ulaşabilirsiniz. ozertopuz@hotmail.com http://www.sahibinden.com/206---_58_000_km_de_2004_degiseni_yok_lpg_li-39WQQaXQQ18861883WQQpXQQdisplayitem Düzenleyen 78ozer - 06 Ocak 2010 Saat 23:03 |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilk önce kendinizi tanıtırsanız iyi olur http://forum.peugeotturkey.com/forum_topics.asp?FID=22&title=yelerİmİzİ-taniyalim |
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
hayırlı satışlar. bu fiyata ancak iç anadoluda satılabilir. Bu aracı sattıktan sonra sana aynı fiyata otomatik vites 307 alalım.
hatta hazırda satılık 307 bile var. 85000 km de, 3 parça boyalı. önde asla boyası yok. değişen kesinlikle yok. ayrıca LPG li Düzenleyen h_307 - 01 Ocak 2010 Saat 16:29 |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
bende karabükten almıştım arabamı bende araçlıyım hayırlı satışlar hemşerim |
|
|
|
![]() |
|
h_307 arkadaşım. bulunduğum şehir ve çevresinde fiyalar bu seviyede. e tabi arabanın temizliği de önemli fiyat konusunda.
onur arkadaşım güle güle bin arabana.. ayrıca foruma uzun zamandır ziyaretçi olarak dahildim. üye olmamıştım. kendimi beş on dk gecikmeyle de olsa tanıttım. forumun ilgili sayfasında |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
gayet temiz araç..umarım istediğiniz fiyata satarsınız
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Hocam hoşgeldiniz aramıza... Düzenleyen h_307 - 01 Ocak 2010 Saat 17:24 |
|
![]() |
|
teşekkür ederim hocam
|
|
![]() |
|
size katılıyorum Hocam. aracınız İstanbul daki 3-4 parçası boyalı 1-2 parçası değişmiş dökük 206 lardan elbette çok temiz, 1000 basar hatta. ama insanların ekonomik durumu , onları 2-3000 TL daha ucuza boyalı araç almaya itiyor. bu tertemiz araçlar da ancak hastasını bekliyor ki ödemede biraz cömert davransın diye. ama unutmamalı ki doğru fiyatlandırma, aracın alıcısına kavuşma sürecini hızlandırıyor. tekrar hayırlı satışlar... |
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |