![]() |
|
kumandadan cam kapama |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
ozgurkso ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2009 Konum: denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2009 Saat 23:49 |
Arkadaşlar, 307 aracımda uzaktan kumandaya uzun basınca tüm camlar kapanıyor sürücü kapısı camı kapanmıyor.Üzerinde düğmeden çalışmasında sorun yok.Acaba bu programla ilgili mi yoksa bir arıza mıdır? |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ist içerisindeysenız aracınızla gelırsenız yardımcı olurum
|
|
|
|
![]() |
|
ozgurkso ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2009 Konum: denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ankaradayım ama ilginize teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
yakın zamanlarda aküyü söktünüz mü?
akü sökülünce u.k. dan ilk seferde tek basışla kapanmaz.
ama sadece teki yapıyor diyorsunuz. araştırmak gerek.
|
|
![]() |
|
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
207 DEDE VARMI BU OLAY KUMANDADAN KAPAMA
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar,sorun cam kumanda anahtarının kirlenmesiymiş temizledim içini düzeldi.
|
|
![]() |
|
taylan43 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
arkadaslar benim pug 308de böyle bir olay var mı ki?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mesutakin ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ağustos 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mesutakin
benim 2003 307 de aynı sorun yapıyor.Kumandaya basılı tutunca sol ön cam hariç hepsi kapanıyor. Bende cam kumanda düğmesini temizlesem düzelirmi?
|
|
![]() |
|
ErolSen ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2009 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
benim 206 da da ön camlar açıkken kapıyı u.k ile kilitle camlar kapanmıyo(muş) bunu arabayı aldığımın ilk günü cam sabaha kadar açık kalınca öğrendim. sabah bi baktım cam açık hemde sokak tarafı dedim dakka 1 gol 1 hırsız girdi heralde.
![]() |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Denemesi bedava değilmi zaten? ayrıca bir selam verirsen hoşgeldin deriz. |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
Eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: İzmir - Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
308 de bu özellik mevcut, basılı tutuyorsunuz belli bir süre, camlar kapanıyor
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Roland Garroslarda var mı bu özellik yoksa nasıl ekleriz bilen ? Pm cevap atsın sevabına teşekkürler ... |
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
sen alacaksan yok ![]() |
|
![]() |
|
Tayfun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
U.k ile cam kapama kitapçıkta süper kilit diye geçiyor. Olup olmadığı ufak bir denemeyle öğrenilebilir. Aracın camları açıkken uk ile kapıları kilitleyin. Sonra uk nin kilitleme düğmesine uzunca (5-6 saniye) basılı tutun. Sinyaller bikaç kez yanıp sönecek bu sırada camlar kapanacaktır.. Olmayan arkadaşlar ekletebilir mi bilmiyorum ama şöyle bir örnek vereyim. Kuzenim paliosuna alarm taktırdığında bu özellikte eklendi nasıl olduysa. Onun ki alarm kumandasından direk ilk kilitlemede açık cam varsa kapatıyordu..
Düzenleyen Tayfun - 19 Şubat 2010 Saat 13:41 |
|
2004 307 XT 1.6 BVA 110hp
|
|
![]() |
|
higungor ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2009 Konum: Fatih - İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
2008 model premium 207 var bizim şirkette böyle bir özellik yok arabada. Benim 2005 307 xt de var
Düzenleyen higungor - 19 Şubat 2010 Saat 14:38 |
|
535 3032966
2005 307 xt |
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
bak merak ettim şimdi eklenebiliyor mu sonradan ? ne dersiniz ?
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
kocvizyon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kocvizyon
benim 307 204 model 1.4 yok ya şimdi denedim :)) varmı yokmu yoksa arızalımı anlamadım varmı bilen beyler
|
|
peugeot 307
|
|
![]() |
|
ErolSen ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2009 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
camlar açıkken kapıları kilitle sonra 5 6 sn basılı tut diyo ben hiç denemedim yarın bi bakayım.
|
|
![]() |
|
denizcAn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
206 Plusta Varmı Aceba Yarın Bide Ben Deniyim Ama Olacağını Sanmıyorum. Araçta Hiçbi Opsiyon Yok. ama Bu Özellik Varsa süper olur.
|
|
![]() |
|
pug307_26 ![]() 2. Vites ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
fiat fiorinoda camlar açılıyo bile bizim 307lerde sadece camlar sunroof kapanıyo acaba açılırmı bilen varmı
![]() Düzenleyen pug307_26 - 25 Şubat 2010 Saat 01:57 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |