![]() |
|
aracim cok yakiyo |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yeniceri06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeniceri06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2009 Saat 19:56 |
selam arkadaslar size bir sorum olacak bende 206 1.4 l arac var arabayi fulledim 100 km yarim depoya yakin benzin harcadim arbaya basmiyorum yuksek vitesde kullaniyorum sizce normal mi ariza varsa nerde yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler simdiden
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kesinlikleeeee normal degil 100 km de yarı depo araba otomatik mi?
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
![]() ![]() ![]() ![]() |
göstergede problem olabilir bence fulledikten sonra 100 km yaptıktan sonra bi daha fulleyin o zaman tam net belli olacaktır
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
|
|
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|
![]() |
|
yeniceri06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeniceri06
kardesim sanki altim nissan skyline var o bile bu kadar yakmiyo bi de 1 .4 motor ariza ne olabilir acaba baktiklar normal diyeni bile cikti anlamadim
|
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Yok artık. Dip gaz git yine yakmaz. Bi yanlışlık var muhtemelen. Göstergen bozuk büyük ihtimal.
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
bende otomatiği var ben sıkışık trafikte 10lt yakıyorum 100 km de göstergeden olabilir belki bakılması lazım
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
göstergede sorun olabilir depoda delik olabilir başka türlü o kadar yakmaz gtilar bile o kadar yakmıyor
![]() |
|
![]() |
|
arifkemal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifkemal
kaç model bilmiyorum ama bende aldığımda 206 50 krş yakıyordu , neyse bakım yaptırdım motor falan iyice, motor contası çürümüş, radyatör falan değişti normale döndü. o tarz bişey olabilir belki.
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Başka diyecek birşey bırakmamış Harun, önce sorunun göstergeden olup olmadığı anlamalıyız.
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
yzt06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
sorun %99 ibrede..motor arızası olsa bile bu kadar çok yakamaz.
|
|
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeniceri06
arac 2003 model arac bakim felan yaptirmadan dedigim kadar yakiyomuydu araciniz
|
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
Ya gösterge arızalı veya depo delik..
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeniceri06
arkadaslar ben yolda giderken kontrol ediyorum gittigim mesafe gore ibre yavas yavas dusuyor su an burada neol tatili var acilinca baktiracam gosterge ve depoya birsey daha sormak istiyorum motora benzin getiren borularda da sorun olabilir mi acaba tesekkurler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |