|
P.T. Moderatör ve Temsilcilerimizin görevleri |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2009 Saat 14:48 |
P.T. Temsilcilerinin görevleri
- Bulunduğu il/ilçe de Peugeot ve Peugeot tutkunu araçlarından kurulu bir grup oluşturmak, - P.T. adına aktiviteler düzenlemek, - P.T. forumlarında aktif olup, açılan konu ve konu başlıklarını kontrol etmek, - P.T. üye araçları için sticker temininde üyelerimize yardımcı olmak, - P.T. kartvizitlerini belirli aralıklarda bulunduğu il/ilçe de bulunan Peugeot araçlarına dağıtmak ve Peugeot Turkey Fun Club’ a yakışır bir biçimde P.T.’ yi temsil etmektir. P.T. Moderatörlerinin görevleri - P.T. forumlarında mümkün olduğu kadar aktif olmak, - P.T. forumlarında yanlış açılan konuların doğru yere taşınmasını sağlamak, - P.T. forumlarında düzeni bozucu, huzursuzluk çıkarıcı ve reklam amaçla kullanılmak üzere atılan bütün mesajları önlemek, gerekirse bu üyeleri forumlarımızdan banlamaktır. Yönetim ve bütün üyelerimizin en önemli görevide bu ortamın huzuru ve kalitesi için elimizden geleni yapmaktır. Düzenleyen GökhaN - 31 Ocak 2010 Saat 00:53 |
|
EminÖNAL
MODERATOR P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
A3
|
|
Can Düzyatan
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Can Düzyatan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Görevli arkadaşlara kolaylıklar diliyorum
|
|
Can Düzyatan
1972 B rh + İzmir |
|
Onur
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yönetim hiç durmuyor valla
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yenı yıl ıle hız bır sekıl de degısımler basları .. basarılarımızın devamını dılerım :)
|
|
ErkanKurnaz
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
|
Allah yardımcımız olsun. bu arada sayın yönetim aklımdayken elimde hiç stiker ve kartvizit yok nasıl yapsak acaba???
|
|
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2010 yılında inşallah hep beraber birlikte iyi çalışmalara imza atacağız.
Sitemize yeni senede bir çok sponsor alacağız.. Sitemize özel de indirimler sağlanacak..
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yarın elimdeki malzemeye bakayım ona göre haber veririm sana |
|
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güzel haberlerini bekliyoruz |
|
deniz_206
3. Vites 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
|
gökhan başka napim kardeşim ne istiyosun:):):)
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Burdan P.T Yöneticilerine sesleniyorum :)
Beni Hadımköy köy temsilcisi yapın :)
|
|
fexzi
3. Vites Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Temsilci adayıyım..
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Başvurularınızı alttaki başlıktan yapabilirsiniz
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7340&KW=il+temsilcisi&PID=388236&title=peugeot-trkiye-il-temsilcilik-bavurusu#388236 Düzenleyen Serkan - 14 Mayıs 2013 Saat 13:40 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |