![]() |
|
Peugeotturkiye.com & Peugeotturkey.com |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2009 Saat 14:32 |
||
Peugeot Turkey Fun Club sitemize giriş için artık www.peugeotturkiye.com adresinide kullanabilirsiniz.
Durmak yok yola devam ![]() |
|||
![]() |
|||
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
wooowww gökhancım maşallahın var hiç durmuyosun kardeşim =)
|
|||
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
||
Bak buna çok sevindim işte Gökhan teşekkürler.
|
|||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|||
![]() |
|||
slowmotion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2009 Konum: Bursa/Nilufer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 381 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı slowmotion
||
turkey hicbiryerde kullanilmamali bence
elinize saglik
|
|||
Nur * 206 XT
|
|||
![]() |
|||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
eee stickerları değiştirelim o zmn :)
|
|||
A3
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
oo super olmus .. google de daha yukarı cıkmamız ıcn daha ıyı olur bu
|
|||
![]() |
|||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
||
abi, geçen dil olayından bahsediyorduk. aklıma geldi sitemizin adı. ama yazmaya çekinmiştim. isabet oldu. helal sana Gökhan... |
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
||
eksiklerimizide tamamlayıp inş 2010 yılından herzamankinden daha iyi yerlere geleceğiz.
@haruncoskun - inş daha güzel şeylere imzamızı atacağız @HakanGokdemir - rica ederim. Hepimiz için hayırlı olsun. @slowmotion - peugeotturkiye.com adı eskiden bir firma tarafından kullanıldığı için turkey uzantısını kullanmak zorunda kaldık ama yeni projelerimizde Peugeot Turkiye adını kullanacağız. @€m!n - stickerlar ve diğer materyaller için biraz daha zaman var ![]() |
|||
![]() |
|||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
||
![]() |
|||
A3
|
|||
![]() |
|||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
||
Turkey kalsın bence.. İlerleyen zamanlarda elimizdeki dökümantasyonu ingilizceyede çevirmeyi düşünüyorum.
|
|||
![]() |
|||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
||
o benim hep aklımda fakat oturmuş bir sistemi değiştirmek çok zor ki yurtdışında da sesimizin duyulmasını istiyorsak Turkey i ister istemez kullanmak zorundayız yada tüm Türkiye bir olmalı "Turkey" sözcüğünü dünyadan silmeliyiz. Zamanında Hindistan' ın yaptığı gibi.
|
|||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|||
![]() |
|||
slowmotion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2009 Konum: Bursa/Nilufer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 381 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı slowmotion
||
katiliyorum Hakan
zekasizligi ile un salmis bi haywanla ulkem ayni anilmamali
Turkiye ozel isimdir ve Turkiye diye anilmali,
atiyorum benim adim Çiçek , yurtdisinda kendimi my name is flower diye mi tanitacagim..
bizler olabildigi kadar her yerde Turkiye mizi kullanalim
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
evet turkey kalmalı . sonucta bır zararı yok
|
|||
![]() |
|||
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
||
Yönetim çalışıyor
![]() |
|||
![]() |
|||
Can Düzyatan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Düzyatan
||
Hayırlısı olsun
![]() Böyle daha güzel olmuş bence ![]() |
|||
Can Düzyatan
1972 B rh + İzmir |
|||
![]() |
|||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
||
gayet güzel olmuş emeginize sağlık
|
|||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|||
![]() |
|||
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
||
Helal sana Gökhan emektar adamsın :)
![]() |
|||
![]() |
|||
Çervato ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2008 Konum: İstanbul / Altu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
||
2.- Tıpkı İstanbul'a yollanan "Contantinapolis" adresli zarfları aynen iade ettiğimiz gibi, bizi aşağılama maksadıyla sıklıkla kullanılan ve Saptırmacı emperyalist tarihçilerce dayatılmış olan "Turkey" adlı zarflar aynen iade edilmelidir. Uluslararası bir adres nosyonu olarak da "TURKLAND" (Türk Yurdu) gibi üzerinde ulusça uzlaşılmış bir ad seçilmelidir.
Bu şuura sahip bir yönetime kavuşacağımız günlerin özlemiyle, hepinize mutlu yıllar diliyorum.
|
|||
100 lira kazanıp 101 lira harcıyorsan rezil olursun, ancak 100 lira kazanıp 99 lira harcarsan vezir olursun!
|
|||
![]() |
|||
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
||
kaptır Gökhan süper olmuş, Ayrıca bilnmesini isterim ki bilimsel alanyazında çoğu yardakçı olan bilimsizlik! insanlarına rağmen, sağlam karakterli birtakım insanlar araştırma sonuçlarını hakemli dergilere gönderirken turkey değil bağıra bağıra Türkiye diye gönderiyorlar ve kabul ediliyorlar. Demek ki önemli olan kolay olanı seçmek değil , doğru olanda inat etmek. bu anlamda peugeotturkiye adresini şiddetle destekliyorum!!
|
|||
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|||
![]() |
|||
||
yakın zamanda peugeotturkiye.com a yonelik işlemlerede başlıcaz şuanda sadece siteye giriş için kullanıyoruz.
bu yıl inş eksiklerimizin tümünü giderip kalitemizi dahada arttıracağız. |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |