![]() |
|
Tavan folyo kaplama yardım.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
by_sertan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 160 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı by_sertan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2010 Saat 14:09 |
Bu arada bişey sölicektim unuttum ondan msj'ıma alıntı yaptım. aracının rengi zaten koyu. sen koyu bir renk araca folyo çeksende dediğim gibi koyu bir renk araçta warla yok arasında bişey olur. Açık renk olsa tamam dicem ama diil. bence paranı folyoya harcama. 50'yle 75 tl arası yapıyolar. parana yazık olur.
|
|
![]() |
|
by_sertan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 160 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı by_sertan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben tawan folyo oygulamasını kendi aracıma yaptım. full sanroof hawası werdi. 1 yıldır kullanıyorum we hiç bir polisle sıkıntı yaşamadım. gerçi aracımdaki bir çok modifikasyonu gören polisler ona sırabulamıyolar :)) haa bu arada tawan folyosu ruhsata işli olmadığı halde muayneden geçtim. hafif kusur olarak ;) tek sorun ne biliyomusunuz. o folyoyu sökmek :@ benim folyo mat siyah. şimdi parlak siyah düşünüyorum ama sökmesi çok uğraştırcak
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
++
|
|
A3
|
|
![]() |
|
tolllgapolllat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolllgapolllat
kardeşim bizde ankarada folyo işini çok yapıyoruz bir sürü araca yaptık
parlak siyah folyo panoramik tavan gibi duruyor ,,mercedeslerdeki gibi yani
mat siyah folyo da çektik ama hiç güzel olmadı tavsiye etmem
polisle sıkıntı yaşarsın bu doğru fakat iiki renk işletirsen sorun olmaz tabii yazacak polis malum durdun bi bahane bulur folyodan yazmazda filimden yada ne biliyim plaka ışığın niye beyaz der yazar .
carbon yapma bence 406 ya yakışmaz 206-106 ya olacak şeyleri bu araç için düşünme
senn yapacağın jant yay xenon far kiti inceden de bi film yollar senin :) kolay gelsin
|
|
06TP377
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
Sinan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
mirak arkadasım dogru soyluyor. dakka bası polis cevirmelerinden bunalırsın artık.
|
|
![]() |
|
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
+++++ |
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
bence hiç uğraşma folyo tavanmış kaputmuş polisle sıkıntı yaşarsın renkleri ruhsata işletmediğin takdirde.
en iyisi 17 jant takımı alırsın bide zenon far bitti gitti 406 aracına yapılacak fazla bir modifiye olmaz
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() |
|
Orhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |