Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >407
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 407 için park sensörü???
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

407 için park sensörü???

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
valenciaendoor Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı valenciaendoor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 407 için park sensörü???
    Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2009 Saat 11:53
2006 model 1.6HDI Executive aracımda sadece arkada park sensörü var; fakat ben buna ilave olarak öne de park sensörü taktırmak istiyorum. Önerebileceğiniz marka ve model var mı arkadaşlar? Ankara'da hem satışını hem montajını yapacak yer tavsiyesi de iyi olur(Yetkili servis olmasa iyi olur, tuzlu oluyor biraz). Teşekkürler.
Yukarı Dön
hasimayaz Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites

P.T. Demirbaş

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hasimayaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2009 Saat 13:02

Cancan yapar. ama ellerindekiler china malıdır.

Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı valenciaendoor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2009 Saat 13:32
Orjinalini yazan: hasimayaz hasimayaz Yazdı:

Cancan yapar. ama ellerindekiler china malıdır.

Çin malı yani; tavsiye etmiyorsunuz o zaman? Hem kaliteli mal satan, hem iyi montaj yapan bir yer bulmak lazım; ya da iyi malı internetten vs alıp elektrikçiye falan taktırmak mı lazım?
Yukarı Dön
H-a-d-i Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı H-a-d-i Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2009 Saat 14:03
biraz zahmetli iş. tamponlar delinecek ve sensörler ve çerçeveleri boyanacak. eğer araç koyu renk ise boyanmasa da olur ama açık renkse boyanması şart.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı valenciaendoor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2009 Saat 14:11
Orjinalini yazan: h_307 h_307 Yazdı:

biraz zahmetli iş. tamponlar delinecek ve sensörler ve çerçeveleri boyanacak. eğer araç koyu renk ise boyanmasa da olur ama açık renkse boyanması şart.
Cancan'ı aradım biraz önce; sensör fiyatı 50-55 arasındaydı; montajla 90'a yaparız dedi. Bana fazla geldi biraz, özellikle montaj için istedikleri rakam, ne dersiniz?
Yukarı Dön
H-a-d-i Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı H-a-d-i Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2009 Saat 14:13
bana çok da abartı gelmedi. 100-120 deseydiniz çok derdim. acaba boya da dahil mi ?
Yukarı Dön
hasimayaz Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites

P.T. Demirbaş

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hasimayaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2009 Saat 15:05
Cancan boyamaz. işçilik banada biraz fazla geldi.. birde otomoda'ya sorabilirmisiniz?
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı valenciaendoor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2009 Saat 15:05

bana çok da abartı gelmedi. 100-120 deseydiniz çok derdim. acaba boya da dahil mi ?
Boyayı sormadım açıkçası; aracım bronz gri yani koyu olduğu için boyatmaya gerek olmayabilir diye düşündüm.

Cancndan sonra başka bi yere daha sordum, orası da 100TL yaparız dedi; ama tavsiye etmem dedi ve kafamı karıştırdı; niye tavsiye etmediğini de tam anlamadım. Arkada fabrika çıkışı olup daha sona öne taktıklarımızda müşteriler memnun kalmadı, kullanamadı gibi birşey söyledi.

Yeni bir soru daha çıktı şimdi: Fabrika çıışı arkada 4 sensör var; ilave olrak ben öne 4 sensör daha taktırmak istiyorum teknik olarak sıkıntı yaratır mı, daha doğrusu herhangi bir sıkıntı yaratır mı?
Yukarı Dön
individual Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
23 - Ocak - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı individual Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2009 Saat 19:33
hiç bir sıkıntı çıkmaz.
yeterki öne alınan 4 sensörü arkadakiler ile birleştirmeye kalkmayın.
Smile

yani önler ile arkalar birbirinden bağımsız çalışacak.
zaten alacağınız sensörü de bsi a bağlayamazsınız.
orjinalleri ise tane 135 tl idi en son.
4 adet 540 tl artı beyin parası.

Yukarı Dön
tolllgapolllat Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tolllgapolllat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2009 Saat 23:13
kardeşim benm sürekli gittiğim tanıdığım enka tuning var işçilikte üstlerine tanımam, aydınlıkevlerde çokta yaptık park sensörü ellerinde de var git bi görüş tolganın arkadaşıyım pug307 mavi dersen tanırlar indirimde yaparlar...

517 00 33
06TP377
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı valenciaendoor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2009 Saat 23:28
Yarın bahsettiğiniz yerleri de arayıp soracağım. Son durumu da yazarım buraya. Teşekkürler.
Yukarı Dön
H-a-d-i Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı H-a-d-i Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2009 Saat 12:05
yetkili servise sormuştum zamanında. 407 ler nasıl diye. executive modelinin çok teferruatlı olduğunu, elektronik donanımının çok fazla olduğunu, garanti kapsamında müşterilerin çok sık geldiğini söylemişti Usta.

onun için bence sen bu işten vazgeç. şu an arabanı yeni aldın. önü uzun geliyor sanırım. park ederken sıkıntı çekiyor olabilirsin.ama 1 aya kalmaz alışırsın.

zaten yazdığın konulara baktım, bazı şikayetlerin var. Peugeotlar diğer arabalar benzemez. her yeri beyin ve kablo. şimdi adam takarken yanlış bi kabloya bağlasa bir yer yanar, 500 TL ye patlar.

eskiden sensör mü vardı sanki. boşver bence.

Düzenleyen h_307 - 30 Aralık 2009 Saat 12:06
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı valenciaendoor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2009 Saat 12:14
Otomoda ile görüştüm; dedim aracın fabrika çıkışında arkada sensör var öne taktırmak istiyorum; biz tavsiye etmiyoruz öne takılmasını dediler; neden dedim; arızaya neden olabiliyor dedi; detay vermedi ama. Ellerinde de yokmuş zaten.

Enka tuning ile de görüştüm şimdi; onlar ise teknik olarak sıkıntı yaratmaz dediler; ama yine de içime kurt düştü. Enka da 100TL fiyat verdi.

Yukarı Dön
Onur Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Onur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2009 Saat 12:19
Orjinalini yazan: valenciaendoor valenciaendoor Yazdı:

Otomoda ile görüştüm; dedim aracın fabrika çıkışında arkada sensör var öne taktırmak istiyorum; biz tavsiye etmiyoruz öne takılmasını dediler; neden dedim; arızaya neden olabiliyor dedi; detay vermedi ama. Ellerinde de yokmuş zaten.

Enka tuning ile de görüştüm şimdi; onlar ise teknik olarak sıkıntı yaratmaz dediler; ama yine de içime kurt düştü. Enka da 100TL fiyat verdi.

bence çok kurcalamamk lazım siz bilirsiniz
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı valenciaendoor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2009 Saat 15:28
Hımmm, vallahi kafam daha da bir karıştı. Aradığım yerlerin bir kısmı önermiyor diğer kısmı birşey olmaz diyor.
Burada da bazı arkadaşlar olabilir derken bazıları uzak dur diyor...
Yukarı Dön
Özgür Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
07 - Şubat - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Özgür Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2010 Saat 17:28
önde sensöre gerek yok bence.arka tamamda...hiç uğraşmayın tampon sökmek,delmek...nebilim...pek sıcak gelmıyor bana
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı valenciaendoor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2010 Saat 17:55
Orjinalini yazan: uruk33 uruk33 Yazdı:

önde sensöre gerek yok bence.arka tamamda...hiç uğraşmayın tampon sökmek,delmek...nebilim...pek sıcak gelmıyor bana

Bundan önceki Corsa küçüktü, neredeyse düşünmeden içgüdüsel sürüyordum zaten; ama 407'nin harbiden önünü göremiyorum. Sensör park ederken faydalı olur diye düşünmüştüm.
Yukarı Dön
H-a-d-i Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı H-a-d-i Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2010 Saat 19:03
1 ay sonra oyuncak gibi oynarsın. benim de gönlümde 407 var. kaça almıştınız acaba, sormak ayıp olmazsa?
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı valenciaendoor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2010 Saat 21:28

1 ay sonra oyuncak gibi oynarsın. benim de gönlümde 407 var. kaça almıştınız acaba, sormak ayıp olmazsa?
Rica ederim, daha iyisi sizin olsun. Yaklaşık 2 aylık internet araştırması, 50'ye akın aracı sürekli netten takip ve inceleme, 10-15 kadar ciddi telefon görüşmesi sonucu; hem satıcı açısından hem de araç açısından en doğrusu olduğuna kanaat getirdiğim aracımı 29.750TL'ye aldım. Daha ucuza da bulunabiliyordu; ama dedim ya güven meselesi. Kilometreyle oynanma durumları, hasar konusunda söylenen yalanlar vs baya zor iş.
Yukarı Dön
mert_alis Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
20 - Ocak - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mert_alis Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2011 Saat 11:47
Merhaba yaklaşık bir ay önce peugeot 407 aldım şimdi park sensörü taktırmak istiyorum ama aracın arkdaki siyah çıtasına taktırmak istiyorum buraya park sensörü takıla biliyomu acaba ben görmedim taktıran şimdiye kadar ??

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Yağ seviyesi iyi uyarısı son mesaja git 630 0 Ahmet melih10
konu icon 508 yol bilgisayarı son mesaja git 115 0 Ahmet melih10
konu icon 508 Ekran multimedia radyo sorunu son mesaja git 13137 7 altuners
konu icon 306 Otomatik Vites - Yardımcı olabilirmisiniz. son mesaja git 301 0 muhsintekin
konu icon P15A1,P15A3 VE P0524 ARIZA KODU son mesaja git 289 1 oguz03008
konu icon 2017 partner tepee esp lambası son mesaja git 272 0 ulas55
konu icon Partner Tepee 2016 5.viteste titreme son mesaja git 587 1 ulas55
konu icon 3008 Sunroof su alma sorunu son mesaja git 159 0 shnzgn
konu icon 3008 airbag veya gergili emniyet kemeri arızası.. son mesaja git 61581 32 kaya_suat
konu icon Peugeot 307 Yol Bilgisayarı Km hesaplayıcı son mesaja git 403 0 sanal357
konu icon 306 1.8 Kalorifer Sorunu son mesaja git 13 0 Hyılmaz
konu icon 5008 ELEKTRİKLİ BAGAJ son mesaja git 730 0 mustafa k.
konu icon Araç çalıştırılamıyor son mesaja git 415 0 Aga
konu icon Triger kayışı, zinciri ? son mesaja git 13478 1 MehMetC3
konu icon ESP/ASR ve Hiz limitleyici sorunu son mesaja git 2827 2 ulas55
konu icon Peugeot 308 bilgi ekranı ayarlanmama sorunu son mesaja git 1597 1 emrekocamaz
konu icon Peugeot 307 1.4 Benzinli / Fazla Yakıt Tüketimi??? son mesaja git 657 0 Faruk_S
konu icon RCZ ÇEKİŞTEN DÜŞME son mesaja git 51065 6 barisg
konu icon Motor değişti acil yardım son mesaja git 34931 4 barisg
konu icon rcz n18 tekleme sorunu son mesaja git 2916 1 barisg
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 DECEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
barisg 3
ulas55 3
MehMetC3 3
ylc78 2
kaya_suat 2
altuners 2
oguz03008 2
Ahmet melih10 2
Faruk_S 1
bebetq881 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English