|
407 için park sensörü??? |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
valenciaendoor
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı valenciaendoor
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2009 Saat 11:53 |
2006 model 1.6HDI Executive aracımda sadece arkada park sensörü var; fakat ben buna ilave olarak öne de park sensörü taktırmak istiyorum. Önerebileceğiniz marka ve model var mı arkadaşlar? Ankara'da hem satışını hem montajını yapacak yer tavsiyesi de iyi olur(Yetkili servis olmasa iyi olur, tuzlu oluyor biraz). Teşekkürler.
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Cancan yapar. ama ellerindekiler china malıdır. |
|
valenciaendoor
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı valenciaendoor
|
Çin malı yani; tavsiye etmiyorsunuz o zaman? Hem kaliteli mal satan, hem iyi montaj yapan bir yer bulmak lazım; ya da iyi malı internetten vs alıp elektrikçiye falan taktırmak mı lazım?
|
|
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
biraz zahmetli iş. tamponlar delinecek ve sensörler ve çerçeveleri boyanacak. eğer araç koyu renk ise boyanmasa da olur ama açık renkse boyanması şart.
|
|
valenciaendoor
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı valenciaendoor
|
|
|
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bana çok da abartı gelmedi. 100-120 deseydiniz çok derdim. acaba boya da dahil mi ?
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Cancan boyamaz. işçilik banada biraz fazla geldi.. birde otomoda'ya sorabilirmisiniz?
|
|
valenciaendoor
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı valenciaendoor
|
Cancndan sonra başka bi yere daha sordum, orası da 100TL yaparız dedi; ama tavsiye etmem dedi ve kafamı karıştırdı; niye tavsiye etmediğini de tam anlamadım. Arkada fabrika çıkışı olup daha sona öne taktıklarımızda müşteriler memnun kalmadı, kullanamadı gibi birşey söyledi.
Yeni bir soru daha çıktı şimdi: Fabrika çıışı arkada 4 sensör var; ilave olrak ben öne 4 sensör daha taktırmak istiyorum teknik olarak sıkıntı yaratır mı, daha doğrusu herhangi bir sıkıntı yaratır mı?
|
|
individual
2. Vites 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
hiç bir sıkıntı çıkmaz.
yeterki öne alınan 4 sensörü arkadakiler ile birleştirmeye kalkmayın.
yani önler ile arkalar birbirinden bağımsız çalışacak.
zaten alacağınız sensörü de bsi a bağlayamazsınız.
orjinalleri ise tane 135 tl idi en son.
4 adet 540 tl artı beyin parası.
|
|
tolllgapolllat
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolllgapolllat
|
kardeşim benm sürekli gittiğim tanıdığım enka tuning var işçilikte üstlerine tanımam, aydınlıkevlerde çokta yaptık park sensörü ellerinde de var git bi görüş tolganın arkadaşıyım pug307 mavi dersen tanırlar indirimde yaparlar...
517 00 33
|
|
06TP377
|
|
valenciaendoor
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı valenciaendoor
|
Yarın bahsettiğiniz yerleri de arayıp soracağım. Son durumu da yazarım buraya. Teşekkürler.
|
|
H-a-d-i
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yetkili servise sormuştum zamanında. 407 ler nasıl diye. executive modelinin çok teferruatlı olduğunu, elektronik donanımının çok fazla olduğunu, garanti kapsamında müşterilerin çok sık geldiğini söylemişti Usta.
onun için bence sen bu işten vazgeç. şu an arabanı yeni aldın. önü uzun geliyor sanırım. park ederken sıkıntı çekiyor olabilirsin.ama 1 aya kalmaz alışırsın. zaten yazdığın konulara baktım, bazı şikayetlerin var. Peugeotlar diğer arabalar benzemez. her yeri beyin ve kablo. şimdi adam takarken yanlış bi kabloya bağlasa bir yer yanar, 500 TL ye patlar. eskiden sensör mü vardı sanki. boşver bence. Düzenleyen h_307 - 30 Aralık 2009 Saat 12:06 |
|
valenciaendoor
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı valenciaendoor
|
Otomoda ile görüştüm; dedim aracın fabrika çıkışında arkada sensör var öne taktırmak istiyorum; biz tavsiye etmiyoruz öne takılmasını dediler; neden dedim; arızaya neden olabiliyor dedi; detay vermedi ama. Ellerinde de yokmuş zaten.
Enka tuning ile de görüştüm şimdi; onlar ise teknik olarak sıkıntı yaratmaz dediler; ama yine de içime kurt düştü. Enka da 100TL fiyat verdi.
|
|
Onur
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
valenciaendoor
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı valenciaendoor
|
Hımmm, vallahi kafam daha da bir karıştı. Aradığım yerlerin bir kısmı önermiyor diğer kısmı birşey olmaz diyor.
Burada da bazı arkadaşlar olabilir derken bazıları uzak dur diyor...
|
|
Özgür
3. Vites 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
önde sensöre gerek yok bence.arka tamamda...hiç uğraşmayın tampon sökmek,delmek...nebilim...pek sıcak gelmıyor bana
|
|
valenciaendoor
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı valenciaendoor
|
Bundan önceki Corsa küçüktü, neredeyse düşünmeden içgüdüsel sürüyordum zaten; ama 407'nin harbiden önünü göremiyorum. Sensör park ederken faydalı olur diye düşünmüştüm.
|
|
H-a-d-i
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
1 ay sonra oyuncak gibi oynarsın. benim de gönlümde 407 var. kaça almıştınız acaba, sormak ayıp olmazsa?
|
|
valenciaendoor
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı valenciaendoor
|
|
|
mert_alis
1. Vites 20 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mert_alis
|
Merhaba yaklaşık bir ay önce peugeot 407 aldım şimdi park sensörü taktırmak istiyorum ama aracın arkdaki siyah çıtasına taktırmak istiyorum buraya park sensörü takıla biliyomu acaba ben görmedim taktıran şimdiye kadar ??
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |