![]() |
|
Türkçemize sahip çıkalım!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2009 Saat 16:11 |
"Milliyetin çok belirgin vasıflarından biri dildir. Türk milletindenim diyen insan, her şeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz." Mustafa Kemal ATATÜRK
Arkadaşlar uzun zamandır dikkatimi çeken bir durumu sizlerle paylaşmak istiyorum, geçenlerde konuyu Emrah'a anlattığımda ve beni desteklemesini istediğimde sonuna kadar yanımda olduğunu beyan etmişti.
Sizlerden de ricam yazılarınızda "v" yerine "w" kullanımı, "k" yerine "q" kullanımı ve buna benzeyen alfabemizin 29 harfi içerisinde olmayan harfleri sokmayalım şu güzelim Türkçemize. Düzenleyen HakanGokdemir - 05 Nisan 2011 Saat 01:49 |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok değil bundan yaklaşık 1,5 sene önce bende kullanırdım "v" yerine "w" ama bilmeden bu şekilde yazımın Türkçemizi katlettiğinin farkında bile değildim.
İşte herşeyde burada gizli farkında olmamakta, varalım arkadaşlar farkına varalım... Düzenleyen HakanGokdemir - 05 Nisan 2011 Saat 01:50 |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
slowmotion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2009 Konum: Bursa/Nilufer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 381 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı slowmotion
uzerime aliniyorum hemen
cunku bende ''w'' kullanıyorum...
degistirmeyi denedim bi sure ama basarili olmadim malesef:(
mesela ç,ş,ı,ü de kullanmiyorum ben yazilarimda yine eskiden gelen aliskanlik,
bunlar icin simdiden ugun oldugumu bilmenizi isterim
|
|
Nur * 206 XT
|
|
![]() |
|
slowmotion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2009 Konum: Bursa/Nilufer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 381 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı slowmotion
ugun=uzgun
bu arada iletiyi yollladiktan sonra duzelt butonu yok mu?
|
|
Nur * 206 XT
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mesaj Seçenekleri ' ne tıklandığında "Düzenle" var. ordan halledebilirsiniz.
Düzenleyen h_307 - 28 Aralık 2009 Saat 16:28 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı slowmotion
tamamdir
tesekkurler
|
|
Nur * 206 XT
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Neden olmasın Nur yeterki iste, artı senin mesleğin Hakla İlişkiler değil mi?
![]() |
|
Hakan GÖKDEMİR
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
internet aleminde çok zor ama düzelmesi gerek.
Düzenleyen HakanGokdemir - 28 Aralık 2009 Saat 16:45 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı slowmotion
istiyorum ''v''e deniyorum :)
hakla iliskiler okudum,aktif olarakta sigortacilik yaptim,
ayrica da turkcell call center'da calistim,konusmama cok gu''v''enirimikeza yazismalarima da,ama w benim icin katletmek tabirine girmiyor
her guzelin bir kusuru vardir...:)
|
|
Nur * 206 XT
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
güzel bir fikir destekliyorum sizi Hakan Bey bundan sonraki mesajlarınıza daha fazla dikkat edeceğim
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
![]() |
|
Hakan GÖKDEMİR
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı slowmotion
bu arada benim mesaj seceneklerimde duzelt yok:(
|
|
Nur * 206 XT
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Valla Gökhan aslına bakarsan hangimiz Türkçe imla kurallarına uyuyoruz fakat bu durum başka.
Ben elimden geldiğince, bildiğim kadarıyla imla kurallarına dikkat etmeye çalışıyorum bir hatam olursa uyarın lütfen.
Bu arada Gökhan'ım, sayın adminim beni desteklemeni rica ediyorum, hatta yakında şu imza ayarlarınada bir el atalım derim ben ![]() ![]() ![]() Düzenleyen HakanGokdemir - 28 Aralık 2009 Saat 17:07 |
|
Hakan GÖKDEMİR
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
''Gökhan'' özel isimdir..
Gökhan'ım.. ![]() Düzenleyen EmRaH - 28 Aralık 2009 Saat 17:07 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hakan GÖKDEMİR
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Mesajın sağ üst köşesinde " ![]() Düzenleyen HakanGokdemir - 28 Aralık 2009 Saat 17:11 |
|
Hakan GÖKDEMİR
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı slowmotion
sevgili hakan, yok diyorum ışte onu tıkladığımda yanıt yaz ve alıntı yap çıkıyor alt alta...
Bu arada telefondan yazdığımda t9 klavye ile mükemmel bir türkçe ile yazmak mümkün oluyor. |
|
Nur * 206 XT
|
|
![]() |
|
Eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: İzmir - Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
çok güzel bir konuya deginmişsiniz, özellikle sanal ortamda 2 tane çirkin kızı etkilicem diye haybeye pragmacılık oynayıp Türkçeyi katlediyor lümpenler.."yha sefiorum" gb aforizmalarla kendi mitolojilerini yaratıp mutlu oluyorlar..
Düzenleyen HakanGokdemir - 25 Ocak 2010 Saat 09:13 |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
benim yakın arkadaslarımda yapıyor o hareketleri klavye ve gercekte ben tuhaf oluyorum ama kızlara maymunluk yapıyorlar işte ![]() Düzenleyen HakanGokdemir - 29 Aralık 2009 Saat 08:47 |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen HakanGokdemir - 29 Aralık 2009 Saat 08:48 |
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |