![]() |
|
206 alıcam yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2009 Saat 13:52 |
|
Öncelikle herkeze merhaba foruma yeni üye oldum 306 kullanıcısıydım arabamı geçe hafta sattım.
şimdi niyetim dizel bir 206 sahibi olmak sizce aşağıda linkini verdiğim araç nasıl,fyat uygun mudur. Sahibiyle görüştüm pazarlık payı var pazar günü araca bakmaya gideceğim. Sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum şimdiden teşekkürler.
|
||
![]() |
||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aramıza hoşgeldiniz, yalnız öncelikle kendinizi tanıtmalısınız. Aşağıdaki link size yardımcı olacaktır.
|
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
![]() |
||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Araç konusuna gelince bu araca bu fiyat oldukça yüksek diye düşünüyorum ve tabii birde araç resmen çirkinleştirilmiş. Tampon ekleri, cam altı spoiler, marşpiyerler, iç dçşemedeki kırmızı aksesuarlar acilen sökülmesi gerekli diye düşünmekteyim...
Bu arada bir 306 kullanıcısı olarak, eski aracınızın model ve model yılı birde neden sattığınızı sakıncası yoksa paylaşabilirmisiniz? Düzenleyen HakanGokdemir - 25 Aralık 2009 Saat 14:38 |
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Çok istemiş.. + Böylesine estetik anlayışı olan birinden araba almak ne kadar mantıklı olabilir?
|
||
![]() |
||
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
araba verem olmuş
|
||
|
||
![]() |
||
pug307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2008 Konum: Ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
307 verelim sana :)
|
||
![]() |
||
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|
Şu cam altına spoyler takılı 206 ları görünce kusasım geliyor. Nasıl yakıştırıp takabiliyorlar anlamıyorum.
|
||
![]() |
||
|
1- Ferhat Yalçın
2-29
3-?
4-Futbol
5-işçi
6-Arama motoru
7-Arh +
8-Kova
9-Fenerbahçe
10-Tekirdağ/Çerkezköy
11-yok
|
||
![]() |
||
|
Yorumlarınızı okuyunca biraz şaşırdım aslında ben aracın resimlerini gördüğümde beğenmiştim modifiye olayından pek anlamam herhalde ondan eski aracım 1998 model 306 griffe 'di
125000 km'de orjinal herhangi bir değişeni, lokal boyası olmayan bir araçtı 10000 liraya verdim dizel bir araç isteğimden sattım arabamı.
İlanda sorduğum araba için 14000'e söz kestik telefonda araç sahibiyle,yorumlarınızdan sonra biraz daha düşünmem gerek galiba
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Aracın fiyatı biraz yüksek geldi ve boya yemiş bir araç sanırım, modifiye adına yapılmış işlemler bana göre çok kötü tabii bu benim fikrim.
Biz modifiye ile ilgili bir site değil marka fun clup sitesiyiz fakat sonuç olarak araç tutkunlarıyız az da olsa araçlarımızda modifiye namına birşeyler yapıyoruz. Ama bu şekilde değil
![]() |
||
Hakan GÖKDEMİR
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
![]() ![]() |
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
![]() |
||
Orhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
|
Bi 206 bu kadar itici olabilir |
||
![]() |
||
slowmotion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2009 Konum: Bursa/Nilufer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 381 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı slowmotion
|
benim tawsiyem plakayi tremer'e mesaj atip hasarini sorgulamaniz
|
||
Nur * 206 XT
|
||
![]() |
||
BurçUMUL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 295 |
|
206 kullanıcısı olarak boyle kotu modifiye yapılan arabalara acıyorum . Ruhu kayboluyor arabanın .
|
||
Forever young by my gti
|
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
13000-13500 TL arası eder. zaten pazarlık payını biraz fazla tutmuş şahıs. araçtaki fazlalıkları sökersin, olur biter.
|
||
![]() |
||
|
BU TREMER DENİLEN OLAY NEDİR ARKADAŞLAR?
![]() |
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
Trafik Sigortaları Bilgi Merkezi : Tüm sigorta şirketlerinin trafik sigortası poliçe kayıtlarının tutulduğu bir veritabanıdır. http://www.tramer.org.tr/ Düzenleyen h_307 - 26 Aralık 2009 Saat 12:55 |
||
![]() |
||
|
SİTEYE GİRDİM AMA PEK BECEREMEDİM SANIRIM ŞİFRE FALAN İSTİYO EKSPER GİRİŞİ İÇİN!! |
||
![]() |
||
|
site üzerinden sadece sigorta acenteleri sorgu yapabilir, vatandaşlar değil.
http://www.traport.org.tr/yd_ayinkonusu.php?yID=63 Düzenleyen h_307 - 26 Aralık 2009 Saat 13:08 |
||
![]() |
||
|
[QUOTE=h_307]site üzerinden sadece sigorta acenteleri sorgu yapabilir, vatandaşlar değil.
http://www.traport.org.tr/yd_ayinkonusu.php?yID=63[/QUOTE] Çok sağol şimdi tam sevindim ama hattım AVEA bunun avea olanı yokmu sanırım turkcell le oluyo
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |