![]() |
|
206 küllük aydınlatması |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2009 Saat 12:17 |
|
Arkadaşlar 206 larda küllük aydınlatması varmı? Yoksa sadece benim araçtamı yok.
Zaten çok dandik bi yere koymuşlar küllüğü, vitesten zor ulaşıyoruz. Bide aydınlatması olmayınca akşamları sağa sola dökülüyor. |
||
![]() |
||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Benim önceki aracım 206 xt de vardı Murat, yalnız bazen temassızlık ediyordu. Düzenleyen HakanGokdemir - 24 Aralık 2009 Saat 12:29 |
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
![]() |
||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
benım 2006 modelde vardı küllükde ışık
|
||
![]() |
||
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
|
Aslında bir çözümü var külük aydınlatmasının , özelliklede küllerin sağa sola dökülmesini de baya engelliyor. Sağlığa bile faydası var. ![]() İşte buda nasıl yapıldığının resimi , ![]() |
||
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
dandık ıste ![]() |
||
![]() |
||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Hadi leen oradan
![]() |
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
![]() |
||
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|
Benimki sürekli temassızlık halinde o zaman :) Yalnız baktım aydınlatma namına hiç bişey yok ortalıkta. |
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
küllük aydınlatması var. kırmızı deliğin arkasında ampulü olması gerekiyor.
|
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
küllük aydınlatması var benimkide çalışmıyo
![]() ![]() ![]() |
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
![]() |
||
|
Ben ampül namına bişey göremedim orda. Hatta kablosu bile yok
![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
bendeki 206 xt de de vardı temasızlık yapıyoru artık yok patlamış
![]() |
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
|
||
|
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
küllüğü yerinden çıkar.. konsolun içinde sol tarafta ampulün kafası görünür |
||
![]() |
||
|
İşten çıkınca hemen bakıyorum haşim abi. |
||
![]() |
||
GürbüzBAYRAM ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2009 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı GürbüzBAYRAM
|
Benim 206 da varr ışıl ışılda yanıyo MAŞALLAH :) |
||
Gürbüz BAYRAM
1980 / Üsküdar / İSTANBUL A Rh+ 206 XR Tabiki FENERBAHÇE!!! “Cehennemde odun bulunmaz, herkes yakacağını kendisi getirir!" |
||
![]() |
||
elenor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 323 |
|
küllük aydınlatması küllügün altında solda var.
|
||
206 HDİ 1,4
|
||
![]() |
||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
|
ben kullanmadığım için hiç farkında değilim
direk camdan sallıyorum daha pratik oluo :)
|
||
A3
|
||
![]() |
||
|
Ampül patlakmış ya. Kablosuda ta içe doğru kaçmış.
Yarın yeni bi ampülle değiştireceğim. Bilgi için teşekkürler arkadaşlar. |
||
![]() |
||
arifkemal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifkemal
|
|
||
![]() |
||
|
ufak bişey o oto elektrikçilirde vardır ya da büyük sanayide
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |