![]() |
|
307 yay |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
yzt06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2009 Saat 09:05 |
||
arkadaşlar 307 aracıma yay taktırıp alçalttırmak istiyorum.yaylar hakkında hiç bi bilgim yok.ikinci el almayı düşünüyorum...orjinal yayları kaç mm?yeni yayları kaç mm lik almam gerekiyor..tavsiyelerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum. |
|||
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR...
|
|||
![]() |
|||
yzt06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
güncel
|
|||
|
|||
![]() |
|||
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
3.5 ve 5 cm lik yaylar 5 biraz daha fazla alçaltır aracını ve daha hoş durur kendime güveniyorum altını vurmam diyorsan 5 cm ama yok ben 5 kişi arabaya biniyorum fazla eşyalarım oluyo diyorsan 3.5 =)
|
|||
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
||
konfor sıfır. ama virajlara istediğin gibi gir. kütküt seslere alışman gerek. elbette görünüm harika.
|
|||
Hadi, 1981, İstanbul
|
|||
![]() |
|||
||
hııı anladım...35 mm 50 mm diye verilen rakamlar alçaltma boyu yani...bilgi verdiğiniz için teşekkürler..peki küt küt diye gelen ses neyden geliyor..onu anlamadım..altını yere sürtmeden dolayı gelen sesmi?
birde orjinale döneceksen sendeki yayları bana satabilirsin.bende ikinci el arıyorum zaten?
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
bu arada Hadi senin jantlardanda istiyorum..benim aracın üstünde 15 inç olan 7 kollu var.senin 16 lıklardan istiyorum.=)=)bi jant bide yay taktırırsam tam kafama göre olacak diye düşünüyorum
|
|||
|
|||
![]() |
|||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
||
evet. alçaltma boyu. yok yok . araç yere sürtmüyor. amortisörden geliyor ses sanırım. ya şöyle anlatayım. sendeki yaylarla 10 cm lik bi çukura girersen yolcular sarsılır. ama bende 5 cm lik bi çukura girdiğimde bile o rahatsızlığı veriyor. ama düz yolda yağ gibi gidiyo. Emrah almazsa sana veririm. tamam. yaylar orjinal spor yay. öyle ısıtılıp bükülmüş, kesilmiş değildir. Düzenleyen h_307 - 21 Aralık 2009 Saat 17:27 |
|||
![]() |
|||
||
yaylarıma yollar, jantlarıma kızlar hasta... |
|||
![]() |
|||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
||
![]() |
|||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|||
![]() |
|||
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
||
3,5 cm FK yaylarımı satabılırım anlasırsak yada dusunursen 5ay kullandım....
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
3,5 yay 307 yı dusurmez tatmın etmez kulanıcyı mın 5 cm olması gerek guel bır gorunum elde edersın tavsıye ederım
|
|||
![]() |
|||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Senin jantlara Emrah ta hasta ma
![]() |
|||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
yemek karsılıgında takas yapoalım dıyroum ama yemek teklıfımı kabul etmıyor :D
|
|||
![]() |
|||
||
yemek yiyince biter hemen, cash daha çok işime gelir ama jantlarımdan vazgeçmem.
|
|||
Hadi, 1981, İstanbul
|
|||
![]() |
|||
kann87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
||
bence 3.5 ıdeal 17 jant la kullanırsanda cok daha guzel bır gorunum elde edersın
|
|||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |