|
ANTİFİRİZ YARDIM?? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
kadir406
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2009 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2009 Saat 21:42 |
SLM ARKADAŞLAR FORUMDA SÜREKLİ SİZ TECRÜBELİ ARKADAŞLARDAN YARDIM İSTİYORUM AMA KUSURA BAKMAYIN.. SABAH 406 ARACIMA ANTİFİRİZ MOYACAĞIM AMA MARKA ÖNEMLİ Mİ,SİZ BU KONU DA NE MARKA ANTİFİRİZ TAVSİYE EDERSİNİZ, ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM..
|
|
Onur
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
marka çok önemli degil ama ben shell derim 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dandik olmadığı sürece hangi markayı koyarsan koy. şöyle bilindik birşey olsun. shell, bp, po...vs.
|
|
kadir406
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2009 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu antifirizin kırmızı mı yeşilm mi iyi olanı. Ban9a çevreden arkadaşlar kırmızı koymamı önerdide.
|
|
tolllgapolllat
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolllgapolllat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
kırmızı daha iyi mavi antifirize göre,,,, antifirizi ölçen adam ,, mavi hersene,,kırmızı 3-4 yılda bir değişir dedi..
bende aracıma po mavi antifiriz almıştım ama koymadan önce bi ölçtüreyim dedim -35 kırmızı çıktı iyiki koymamışım mavi antifiriz.
|
|
06TP377
|
|
GürbüzBAYRAM
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2009 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı GürbüzBAYRAM
|
Mavi antifirizin oranı biraz daha sert olduğu için ileriki dönemlerde bazı boru, hortum vs. lerde delme etkisi gösterebilir. Fakat KIRMIZI antifirizde böyle bir sorunla karşılaşılmaz dolayısı ile KIRMIZI tercih edilir.. |
|
Gürbüz BAYRAM
1980 / Üsküdar / İSTANBUL A Rh+ 206 XR Tabiki FENERBAHÇE!!! “Cehennemde odun bulunmaz, herkes yakacağını kendisi getirir!" |
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
ikisini karıştırmadığınız ve dandik markalardan uzak durduğunuz sürece mavi veya kırmızı koyabilirsiniz. Kırmızı tabiki daha iyi ve kalitelidir ve daha az korozyona sebebiyet verir ve daha uzun ömürlüdür. Ama 2 katı gibi bir fiyat farkı söz konusu.
Bir zamanlar patates baskı yeşil antifirizler yüzünden çok kişinin canı yandı. Bu yüzden mavi antifiriz motoru eritir diye bir mit söz konusu. Güvenilir markalarda bu durum söz konusu değildir.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |