![]() |
|
LASTİK ALIMI YARDIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
![]() ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2008 Saat 21:10 |
PROFESYONEL ARKADAŞLARDAN YARDIM İSTİYCEM.
PEUGEOT 106 MODEL ARACIMDA 14 İNC JANT VAR.
LASTİK ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM EN UYGUN BOYUT OLARAK NE ÖNERİRİSİNİZ?
HERHANGİ BİR PERFORMANS BEKLENTİM YOK DAVLUMBAZA SÜRTMESİN YETER:)
ÇOK HIZLI KULLANMIYORUM ZATEN YOL TUTUS DA BU SEBEPLE COK ÖNEMLİ DEGİL.
TABİ ŞUNU EKLEYİM ARAÇ İNDİRİLMİŞ DURUMDA YANİ STANDART 106LAR KADAR İNDİRİLMİŞ.
SİMDİDEN YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
106 XS tahmin ediyorum aracını.
185/55 R 14 sürtermi bilmiyorum.106 xs hic kullanmadım.
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 40 Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
En iyisi ince yanak lastik kullanmak...
|
xs lerde orjınalde 13 jant cıkıyor bazı modellerde ana 14 takıcaksan 185 55 14 ıyı ebattır...
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Kasım - 1987 Yaşı : 34 Aracı : 307 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Marka istersende hem ucuz hem iyi olsun diosan Maxxis öneririm
|
ÜZGÜNÜM BELİRTMEMİŞİM ARAÇ QUİKSİLVER JANT GTI JANT 14 İNÇ BEN ASLINDA 185/50/14 ARIYORUM AMA O DA BİR TEK CONTİNENTALDE VAR ZOR BULMAK 185/55/14 BULABİLİCEM GÖZÜKÜYOR ÇIKMASINI BULABİLİRMİYİZ BİLGİNİZ VARMI? |
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : Belirtilmemiş Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Good year kullandim... Bridgestone kullandim... Continental hala kullaniyorum ama sadece Michelin kullandigim zaman araba kullandigimin tadina vardim.... Bir kere aliniyor iyisini almak lazim derim
|
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |