![]() |
|
S16 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Rebellious ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2009 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Rebellious
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2009 Saat 00:56 |
Pek Birşey Söylemek İstemiyor S16'dan Anlayan Arkadaşlara!!! Pt'den Almak İsteyen Arkadaşlara Özel Bir İndirim Yapacağım... Araç Kocaeli İzmit'te... Şuan 93000Km Oldu... |
|
Uçana Kaçana S16:)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satıslar
|
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Hayırlı satışlar.
|
|
![]() |
|
Rebellious ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2009 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Rebellious
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler Arkadaşlar. Az Da Olsa Sıkıntıdayım Bu Aralar O Yüzden Biraz İndirime Gideceğim. Sıkıntım Geçecek Bir Ay Sonra O Zaman Araç Revizyona Girecek Fakat Fiyatı Bu Olmaz O Zaman :P
|
|
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
3 yıllık muayenesini nasıl yaptırdın ? benim araca 2 yıllık yaptılar da, merak ettim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Rebellious
Bu Araç Türkiye'ye Yeni Girdiğinden Yasalar Gereği Sıfır Olarak Gösterilebiliyor Bu Açığı Herkes Bilmiyor. Tabiki Bunu Yapabilmeniz İçin Türkiye'deki Gümrük Satış Yerlerinden Açık Arttırma İle Aracınızı Almanız Gerekiyor.
|
|
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
hayrılı satışlar
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
valla helal sana be. tehlikeli adamsın... ![]() ![]() |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
seni yeni bir 307 ile bekliyoruz....
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Rebellious
Hayvanım Ben:D 2004 Model 307 XSİ Tek Kapı Edirneden Kafa Kafaya İstedi de Vermedim Canım Arabamı :D
|
|
|
|
![]() |
|
fırsatı kaçırmışın...
|
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
Hayırlı Satıslar...Bence Bir Kac Dekor Muzelik Olur Bu Arac.....Saygılar..! |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Rebellious
S16 Hastalığı Bir Başkadır. Değişiklikleri Yapacağım Uzun Süredir İşsizdim Yeni İşe Girdim Aracı Çok Tatlı Bir Şekilde Piyasaya Yeniden Çıkartacağım En Yakın Zamanda Sizlerinde Görmesini ve Yorumlarınızı İsterim. Özellikle Böcek Gibi Arabadan Anlayan Arkadaşların Yorumları ve Yaptığımda Güzel Olacak Öneriler Çok Önemli Benim İçin Teşekkürler..
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |