|
aşırı titreşim problemi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
tugrabozan
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2009 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tugrabozan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2009 Saat 21:02 |
herkese merhaba. Aracım 406sv benzinli sedan daha benim arabada bi sallama sorunu vardı sorun aksla ilgili demişlerdi antalyada.Samsun sanayide aracı kaldırıp altına baktık sağ aksın bağlı olduğuğu motor takozu parçalanmış onu değiştirdim araçtaki sallanma azaldı ama özellikle araca yüklendiğim zaman vites kolu yerinden çıkacakmış gibi sallanıyor tabi araçda aynı şekilde.yüklenmeye gelmiyor şu an kısa birsüreliğine istanbula geldim buranın yerlisi arkadaşlar bi adres telefon varmı bilen buraya gelmişken hallettireyim şunu. şimdiden teşekkürler. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kardeşim motor kulağı yani takozu genelde şanzıman kulağınıda bozor aracı 2 ye tak rolantide yürü hafif gaza yüklen hemen çek gazı takır takır diye ses geliyorsa şanzıman kulağı değişmesi gerekir çok para değildir
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Şanzıman tarafıdaki kulaktan olması çok yüksek ihtimal |
|
Murat
1. Vites 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aynı sorun bir kaç ay önce bende de vardı.
Parçanın ismini bilmiyorum ama şanzımanın bağlı bulunduğu üçgen bi parça var o civataların 2 si kırlımış biriside gevşemiş. 406 da aynımı bilmiyorum ama o parçaya baktırın bence. |
|
Onur
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
tugrabozan
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2009 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tugrabozan
|
şanzuman takozunu değiştirdim.ama arabaya yüklendiğim zaman gene yapıyor ama pek sık değil |
|
tugrabozan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tugrabozan
|
şanzuman takozu uzun aksın rulman yatağının olduğu alüminyum dökme bi parçamı yoksa egzost tarafındamı ,benim bulduğum 3 tane takoz var arabada
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |