![]() |
|
307 amörtisör sıkıntısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2009 Saat 23:37 |
Arkadaşlar bende 2005 1.6 hdi look 110 hp 307 var araba herşeile çok güzel konfor yakıt ve yol tutuş geçerli ama canımı sıkan arka amotisörler sanki yerinden çıkıcak gibi ses yapıyor hızanınca problem yok ama 40 .50 arası rahatsız ediyor başka 307 lerde kullandım aynı sorun var nedeni nedir acaba
|
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeş sen bi arka torsiyon burclarını ve amortisörlerinin normal olup olmadığını kontrol ettir. ben ikisinide değiştirdim. şuan hiç bi sıkıntım yok.
|
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
juventa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2010 Konum: KAYSERI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
ben burçları değiştirdikten sonra düzeldi aynı sorun bende de vardı takır tukur çok canımı sıkıyordu rot balans dahil 250 tl ye maal ettim.
|
|
PEUGEOT TURKEY KAYSERI
2004 1.6 XT PREMIUM ŞEYTAN KIRMIZI |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
sadece burçlarımı değiştirdin bende aynı sıkıntıdan muzdaripim.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
307 1.6 110hp teknoplus araç arka amatsörleri sizinde dediğiniz gibi çok ses yapıoyr. servise gittim dediler ki bu arabaların hepsinde var o ses dediler. pejo arka amatsörleri WRC arabalarından esinlenerek yapmış o nedenle çıkıyormuş ses. denilen bu birde sadece keçe masrafı ne kadar ?
|
|
![]() |
|
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
servise baktırdım bende sağlam dediler ama benim araçta ses yapıyor
|
|
![]() |
|
eneslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 231 |
Bu problem kronik zaten :) bendede mevcut aynı sorun ama arka torsiyon burçlarını değiştirdiğimde bu sorun azalıcakmı yada tamamen kesilicekmi değiştiren arakdaşlar ?
|
|
Enes
( Peugeot 307 Comfort Technoplus 1.6 110 PS Benzin + Lpg 2006/2 (makyaj)) |
|
![]() |
|
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
malesef ben beklediğim etkiyi alamadım
|
|
![]() |
|
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
koskoca pejo amortisör yapamıyor olaya bakya
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |