![]() |
|
bu videoyu ne zaman çektiniz ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2009 Saat 13:24 |
http://www.izlesene.com/video/arabalar-peugeotturkey-31-agustos-reform-servisphoto-day/500681
Arkadaşlar, bu video ne zaman çekildi yaa? ben neden yokum? yada bu video siteye eklendi de ben mi görmedim ? |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ohooo.. çok eski bu yaw.. Mirağın eski arabasıda orada, motorsiklet almadan önce otomobil sahibiydi kendileri :) :)
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla yeni gördüm..kimse eklememiş.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
evet baya eskı bı vıdeo :)
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
:)))))))))))) ben yapmıştım Hadi abi geçen seneydi galiba |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
güzel bi ortam olmuş
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |