![]() |
|
Alınık herhangi bir araç |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2009 Saat 03:10 |
Arkadaşlar maksimum 7000-7500 tl ye kadar bir arkadaşıma araç arıyoruz. Borçlarından kendi arabasını sattı. Maksimum vereceği para bu kadar. Çevrenizde vardır muhakkak.
|
|
![]() |
|
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiç farketmez cihangir. 4 kapı daha iyi olur aslında ama 2 kapıda temiz bişey olursa düşünebilir.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Şahin gti ..
|
|
![]() |
|
İsmailAteş ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim almak istediğim bir araç var fakat fiyat beni aştığı için alamadım.Ama çok temiz bir araç benim kuzenimin eski aracı ki alan kişi de çok masraf etti ancak şimdi satıyor.Ben ilanın linkini koyayım beğenilirse kuzenimle konuşurum kuzenimde araç sahibiyle konuşabilir araç arkadaşında çünkü. http://www.sahibinden.com/96_model_cok_temiz_uno_85_000_km-62WQQaXQQ17713693WQQpXQQdisplayitem |
|
Her Yiğidin Gönlünde Bir Aslan Yatar..
|
|
![]() |
|
kuhi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Arkadaşlar bende araba arıyorum ilk arabam olacak ama fazla bilgim yok yaklaşık 13-14 bin tl kadar param var 206 düşünüyorum HDI ,Ankaradayım uygun sağlam araç varsa önerriseniz sevinirim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |