![]() |
|
206 motor sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2009 Saat 22:22 |
gazdan ayagımı çektigim zaman ışıklarda beklerken fln motordan sanki dizel gibi bi ses geliyor. motor yağnı 2 gün önce degiştirdim ses kesilmedi. serviste subap ayarları yapıldı. ses sanki blokdan geliyo gibi. servis baktı bişey yok dedi sonra ses geliyo dedi anlaşılamadı. çok rahatsız ediyo bu ses ne olabilir acaba?????(206 1.4 xr otomatik) |
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
burdan bir şey söylemek zor. Servis bile zorlanmış teşhisde. sizin yapabileceğiniz motor üstündeki plstik aksamlara dokunup sesin tipi değişiyormu bir kontrol etmek. |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla haşim abi 3-4 usta baktı bişey yok dedi en fazla olsa olsa silindir burcundan gelebilir onunda bi zarar olmaz dedi böyle bişey oldugunda gerçekten zarar olmaz mı araba daha 126binde
|
|
|
|
![]() |
|
ben sesi dinledigimde enjektörlerden geliyo gibi. daha çok motor ısındgında geliyo ses
|
|
|
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Emme monifolt contanda ayrılma olmasın sakın ? anlamak için elinle monifolt üzerine bi baskı yap bakalım sesde bi değişiklik olucakmı belkide ondan kaynaklanıyor olabilir.. ayrılma varsa zaten hava alacağı için motorun seside değişecektir üzerine birazda su döküp test edebilirsin
|
|
![]() |
|
ses sadece rolantide geliyo. bi deneyim |
|
|
|
![]() |
|
bu sese yağ pompasınn yağ yetiştirmemeside neden olurmuş dogrmudur acaba ? yağ lambası falan yanmıyor ya da egzantrik mili diyolar herkes farklı bişey söylüyor. nasıl bi sorunsa
|
|
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Sesi kaydet dinleyelim diyesi geliyor insanın :( :(
Düzenleyen hasimayaz - 04 Aralık 2009 Saat 22:43 |
|
![]() |
|
yaw haşim abi fıtık etti bu ses ya anlatamam yani
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Sadece rolantide yapıyor
o ses enjektörden geliyo aynı olay bendede var
bende servise gösterdim normal dedi!!!
![]() bunun neresi normal dizelmi bu dedim sen hayatında dizelmi görmedin dedi
![]() başka bir motor ustasına gösterdim oda normal korkulacak birşey yok dedi
|
|
![]() |
|
by_sertan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 160 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı by_sertan
Dostum. üzgünüm ama senin sorunun şanzuman.
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
by_sertan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 160 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı by_sertan
Şanzuman derken. yani sorun şanzuman içerisindeki dişlilerde olabilir. debriyaj bilyalarıda olabilir. bunlar tabi şanzuman içinde olduğu için genel olarak şanzuman dedim. şanzumanı yarım saatte indirip sorunu çözerler.
|
|
![]() |
|
serkan1518 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan1518
aynı sorun bendede war 2005 model x desing model 206 war motor rolantideyken tıkır tıkır ses çıkarıyo bende baktırdım enjektörleri değiştirdim motora bakım yaptırdım hala war o ses motor ısındığında ses birazdaha artıo bende gösterdim bikaç ustaya normal diolar bişey olmaz diolar
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sertacizm34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: pendik/istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sertacizm34
anladığım kadarıyla aynı problem ki eğerse prblemse bendede var.benzinli araç dizel gibi ses çıkarırıyor rölentide.hiç ustayada göstermedim.gösterirsem bakalım bana ne dicekler burada paylaşırım.
|
|
2000 206 XR 1.4 otomatik/benzinli
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |