![]() |
|
2005 Model 307 SW HDI Premium Hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Greywolf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2009 Saat 14:54 |
Arkadaşlar merhabalar, ben bu aralar, 2005 model sw HDI Premium alma düşüncesindeyim, aracımızı yeni sattık bayramdada arabasız kaldık,
illa ve illa SW 307 HDI PREMIUM' almak istiyorum, bu arabayı nasıl bilirsiniz,
galerici tanıdıklarım var dizellerde turbonun 110 binde tükendiğini söylüyorlar, ama araç temiz kullanılmışsa ve bakımlıysa turbonun 130 bine kadar götüreceğinden bahsettiler,
2005 lere baktım satılan araçların hepsininde km'si 100bin civarında, turbo bitiyor diyemi satıyor bu adamlar bu araçları anlamış değilim, turbonunda maliyeti bir kaç bin tl var diye duydum,
bu arada senede 4-5bin km yol yapıyoruz hepsi bu,
2005 model 307 sw hakkındaki yorumlarınız nelerdir?
Saygılar
|
|
www.tayron.com.tr - teknoloji adına herşey
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
130 bın mı :) bu cok komık bı rakam cok daha fazla gıder 400 bınde pejo sattı suan calıstıgım fırma yagına suyuna dıkkat edıldıgı zaman sorun olmaz. bızde de 307 hdı var 110 hp .. performans bakımından tatmın edıcı zaten az yakıyor o yonden de cok guzel herhangı agır bır sorunda cıkartmadı tavsıye ederım.
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
bence sana onu soyleyenler ya yalan soyluyor yada bisey bilmiyor
yilda 4-5 bin km yol yapiyorsan benzinlide ala bilirsin daha ucuza gelir 10 bini gecmiyorsan dizel almanin pekte bi anlami yok diye dusunuyorum |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
şu an 170.000 deyim :)).. ya benim gösterge yalan söylüyor yada size akıl verenler..
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
valla 110 binde turbo bitiyo diyolarsa ben hiç bişey demem.. ilk defa duydum böyle bişey olurmu yaa....
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Kim söylediyse saçmalamış gerçekten. 300 bin rahat gider.
|
|
![]() |
|
Greywolf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
merhabalar,
söyledikleriniz doğrultusunda 100binde olan bir aracın, temiz kullanılmış ve bakımlarıda zamanında yapılmış olduğu zaman sorun çıkartmıycağı çıkıyor ortaya, içimi rahatlattınız teşekkür ederim, umarım kısa zamanda temiz ve hesaplı bir 307 sw hdi premium'a rastlar ve alırız.
yanıtlarınız için tekrar teşekkür ederim,
Saygılar
|
|
www.tayron.com.tr - teknoloji adına herşey
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |