|
|
406 nasıl modifiye edilir?? |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Orhan
1. Vites
Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 406 nasıl modifiye edilir??Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2009 Saat 23:36 |
|
Selamlar 2001 406 SV BVA aracımı çok abartılı olmadan modifiye etmek istiyorum.. Ben sadece farlara ve sislere xenon uygulaması yaptırdım fikirlerinizi bekliyorumYardımcı olursanız sevinirim..
|
|
![]() |
|
Murat
1. Vites
08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2009 Saat 23:45 |
|
Orhan öncelikle hoşgeldin.
Seni daha iyi tanıyabilirsek memnun oluruz. http://forum.peugeotturkey.com/forum_topics.asp?FID=22&title=yeler%DDm%DDz%DD-taniyalim Aracının resimlerini görebilirsek bu konu hakkında sana daha detaylı yardımcı olabiliriz. |
|
![]() |
|
Orhan
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Kasım 2009 Saat 01:21 |
|
En kısa zamandan aracımın fotolurunu yükleyecegim ilgin için teşekkürler |
|
![]() |
|
Onur
1. Vites
Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Kasım 2009 Saat 16:43 |
|
bence 406 ya fazla bişey yapmaya gerek yok araç orjinal haliye daha ağır oturaklı (yanlış anlaşılmasın kişisel görüşüm) farlar sisler xenon bide film çektirmek yeterli olur
|
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
Onur
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Kasım 2009 Saat 17:40 |
|
motor modifiyesi ayrı tabi
|
|
|
|
|
![]() |
|
Orhan
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2009 Saat 12:20 |
|
http://img691.imageshack.us/img691/9859/dsci0152i.jpg
Horby ben zaten xenon ve amerikan cam filmini yaptırdım..
Ben gaza bastıgımda tatlı bi motor sesi duymak istiyorum bunun için neler yapmalıyım??
|
|
![]() |
|
Onur
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2009 Saat 16:11 |
|
en makul yolu açk hava filtresi.bunun dşında motorla fazla oynama derim bildigim kadarıyla 406 lar 2.0 çok seri bi araçtır zaten
|
|
|
|
|
![]() |
|
MirakGTI
1. Vites
Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2009 Saat 16:40 |
|
5 cm yay 17 jant body kite gerek yok istenirse bagaj üstü m3 çıtası yeterli olacaktır |
|
![]() |
|
Murat
1. Vites
08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2009 Saat 20:45 |
Açık hava filtresi yaptırman yeterli. Performans eksozta koyarsan daha çok ses alırsın. Yalnız aracın şekli itibariyle ağır bir araç. Eksoz işine ben olsam girmem. |
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Kasım 2009 Saat 22:33 |
|
orhan arkadaşım oncelıkle aracınız buradan baktıgım kadarı ıle super, ALLAH KAZA BELE VERMESIN arkadaslar dogru soyluyolar o sekılde bır arabaya modıfıye etmen bence de cok sacma bırde 406 duruşu agar bır makam aracı dır,modıfıye ıstıyorsan bence bır 206 rolant garlos alman yeter...herturlu modıfıyeye acık bır kasa ![]() ![]() ![]() aracı satmayı dusunursenızde ırtıbata gecebılırız mesela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hasimayaz
3. Vites
P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Kasım 2009 Saat 22:49 |
İsa öncelikle foruma hoş geldin. Forum kuralları gereği öncelikle diğer üyelerin seni yakından tanıması için formata uygun bir tanışma konusu açabilirsen çok seviniriz.
Anlayışın için teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||