![]() |
|
406 nasıl modifiye edilir?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Orhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2009 Saat 23:36 |
Selamlar 2001 406 SV BVA aracımı çok abartılı olmadan modifiye etmek istiyorum.. Ben sadece farlara ve sislere xenon uygulaması yaptırdım fikirlerinizi bekliyorumYardımcı olursanız sevinirim..
|
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Orhan öncelikle hoşgeldin.
Seni daha iyi tanıyabilirsek memnun oluruz. http://forum.peugeotturkey.com/forum_topics.asp?FID=22&title=yeler%DDm%DDz%DD-taniyalim Aracının resimlerini görebilirsek bu konu hakkında sana daha detaylı yardımcı olabiliriz. |
|
![]() |
|
Orhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
En kısa zamandan aracımın fotolurunu yükleyecegim ilgin için teşekkürler |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
bence 406 ya fazla bişey yapmaya gerek yok araç orjinal haliye daha ağır oturaklı (yanlış anlaşılmasın kişisel görüşüm) farlar sisler xenon bide film çektirmek yeterli olur
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
motor modifiyesi ayrı tabi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
http://img691.imageshack.us/img691/9859/dsci0152i.jpg
Horby ben zaten xenon ve amerikan cam filmini yaptırdım..
Ben gaza bastıgımda tatlı bi motor sesi duymak istiyorum bunun için neler yapmalıyım??
|
|
![]() |
|
en makul yolu açk hava filtresi.bunun dşında motorla fazla oynama derim bildigim kadarıyla 406 lar 2.0 çok seri bi araçtır zaten
|
|
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
5 cm yay 17 jant body kite gerek yok istenirse bagaj üstü m3 çıtası yeterli olacaktır |
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Açık hava filtresi yaptırman yeterli. Performans eksozta koyarsan daha çok ses alırsın. Yalnız aracın şekli itibariyle ağır bir araç. Eksoz işine ben olsam girmem. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
orhan arkadaşım oncelıkle aracınız buradan baktıgım kadarı ıle super, ALLAH KAZA BELE VERMESIN arkadaslar dogru soyluyolar o sekılde bır arabaya modıfıye etmen bence de cok sacma bırde 406 duruşu agar bır makam aracı dır,modıfıye ıstıyorsan bence bır 206 rolant garlos alman yeter...herturlu modıfıyeye acık bır kasa ![]() ![]() ![]() aracı satmayı dusunursenızde ırtıbata gecebılırız mesela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İsa öncelikle foruma hoş geldin. Forum kuralları gereği öncelikle diğer üyelerin seni yakından tanıması için formata uygun bir tanışma konusu açabilirsen çok seviniriz.
Anlayışın için teşekkür ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |