![]() |
|
Ön kapı kompenant |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2009 Saat 11:26 |
|
Arkadaşlar ön kapılardan hiç ses gelmiyor neredeyse. Orjinal kompenantı mevcut ve teyp e bağlılar.
Önlerden ses verecek bi hoparlör veya kompenant almayı düşünüyorum. Teyp pioneer 7000ub arka pandizotta 6992 s var subwoofer JBL 1100 w lık kutu bas. amfi JBL 604E. Amfiye subwoofer ve 6992 ler bağlı. Ön kapılara şunu almayı düşünüyorum. http://www.hepsiburada.com/pioneer-tsa172c-oto-hoparlor/productDetails.aspx?categoryid=26090&productid=otayttsa172c#tablnk 17 cm yazıyor ön kapılara olurmu? Bunu tavsiye edermisiniz? Oldu diyelim. Mevcut amfinin 2 çıkışına bu kompenantları, 2 çıkışınada subwooferı bağlasam. 6992 leride teybin çıkışından alsam ses nasıl olur sizce? |
||
![]() |
||
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bence kompenantları teyp in çıkışından besle arka ovalleri anfiden besle
|
||
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Usta önler 16 cm .pıoneer degilde alpine alırsan daha kalite ses alırsın ben arka kapılara 13cm alpine taktım anfi yok teyp orjinal hoparlör güzel ses veriiyo valla
![]() |
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
murat anfıden memnunmusun tavsıye edermısın
|
||
![]() |
||
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|
tavsiye ederim emrah. 1 saat kesintisiz bass olduğu halde elimi deydim çok çok az bi ısınma vardı. bass amfisi olmamasına rağmen iyi. 6992 ler önceden teybe bağlıydı, sonra amfiye bağladım uçuşa geçtiler iyice :D |
||
![]() |
||
|
Onur alpine'mi, alpin'mi. 89 liraya alpinenin kompenantı varsa hemen alayım. ama zannetmiyorum senin dediğin alpin olabililir muhtemelen. |
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
16 cm. olacak.. ek olarak ağırlığına dikkat etmen gerekiyor çünkü senin araba tek kapı bu yüzden aşırı ağır kaçarsa zamanla kapı menteşelerin boşluk yapr. Gerçi marka olanların hepsinde hafif alaşımlı mıknatıs kullamılıyor. Ama yinede ağırlığına dikkat et.
|
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
abi alpine meşhuurrr olan alpine
![]() |
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
![]() |
||
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
|
arkadaşlar ben ön kapılara iki adet ( ön -arka kaç cm alıcağımıda bilmiyorum )hoparlör almak istiyorum. arka pandizotta ise bi komponent takım buldum jbl in ama anfim yok bunları orjinal teyp e bağlasam bi sorun olur mu? bu konularda fazla bilgim yok :(
şu anda araçta sadace arka kapılarda hoparlör var beni bilgilendirirmisiniz :) araç : 307 |
||
![]() |
||
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
|
bulduğum komponentler bunlar http://urun.gittigidiyor.com/JBL-GTO-607C-MID-COMPONENT-16-CM-SIFIR-ORJINAL_W0QQidZZ21949934 bu teyp hakınnda ne düşünüyosunuz tavsiye eden var mı? http://urun.gittigidiyor.com/JAMESON-JS-5000-USB-KART-GIRISLI-SIFIR-GARANTILI_W0QQidZZ19636842 |
||
![]() |
||
|
bende o amfıye bakym o zmm :):)
bu arada murat . benım tesısatı aldgm yerde kıcker mıd takımı 115 tl jbl mıd takımı 110 tl aklında bulunsun.. |
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
Emrahcım, ikinci anfiyi nerene bağlayacan ? yeter bee, her yerin müzik sistemi oldu. |
||
![]() |
||
|
Fiyatlar piyasaya göre iyiymiş emrah. Kredi kartına taksit yapıyorlarmı? Eğer yapıyorlarsa alayım. |
||
![]() |
||
|
daha kalıtelı bır amfı her zaman ıyıdır abıcım :) |
||
![]() |
||
|
http://www.sahibinden.com/kicker_ds_650_2_mid_bass_takimi-52WQQaXQQ16951386WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/jbl_gt5-650c_16cm_mid_bass_takimi-99WQQaXQQ18380413WQQpXQQdisplayitem http://www.sahibinden.com/jbl_gt5-650c_16cm_mid_bass_takimi-13WQQaXQQ17102526WQQpXQQdisplayitem yapıyorlar murat ama get ılanı actırman gerek yada ıstanbula gelmen :):) |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
|
güncellllllll yorum bekliyorum |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |