![]() |
|
vites topuzu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||
asil 206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2009 Saat 19:25 |
|||
Arkadaşlar benim 206 ya vites topuzu aldım ,ama eskisini yerinden sökemedim acaba bunun nasıl söküldüğünü bilen varmı? yardımlarınız için şimdiden tşkr...
|
||||
![]() |
||||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
sağa sola çevir iyice çıkması lazım yada tam sol sağ yap işte birşeyler :)
|
||||
![]() |
||||
asil 206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
|||
öyle bir söyledinki bu kesin benim elimde kalır.... bi vida filan ne yok değil mi?
|
||||
![]() |
||||
master ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 229 |
|||
|
||||
![]() |
||||
|||
cır cır derken plastik kelepcemi
|
||||
![]() |
||||
master ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 229 |
|||
|
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
![]() |
||||
|||
fena fikir değil
|
||||
![]() |
||||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|||
hiç sökme tekrar takmaya çalışırken problem yaşarsın. vites topuzunun altında bir plastik var oda tırtıklı bölümüne sabit cıkartırken genelde kırılıyor. yenilemek istiyorsan 206 gt veya 206 rc vites topuzu takmanı öneririm. vites topuzunu kısaltıcam viteslerin arası cok uzun oluyor tersende yapcak birşey yok asılıp kırıcaksın tırtıklı demir yerinide kestiriceksin bi 4 5 cm kısalır sonra takarsın ama tavsiye etmiyorum bu işlemleri.
|
||||
![]() |
||||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Ebayde hazır kısaltılmış kolu ve kafası ile birlikte var ama TR de satıyorlarmı bilemiyorum.
![]() Yanlış hatırlamıyorsam saat yönünde 90 derece çevirip yukarı alıyordunuz. Tam terside olabilir. Tam hatırlayamadım. Zaten sadece 1 yöne doğru dönüyor. Sadece 90 derece çevireceksiniz. Düzenleyen hasimayaz - 17 Kasım 2009 Saat 16:07 |
||||
![]() |
||||
|||
tamamdır tam dediğiniz gibi 90 derce çevirip yukarı sert çekmek gerekiyormuş,ama dikkat ben azkaldı burnumu kırıyordum.. topuz çok güzel oldu boyuda kısaldı fotoları ekleyeçeğim...
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |