![]() |
|
206 arka kapı hoparlör |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
endorama ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2009 Saat 22:32 |
|
merhabalar... 206 sedan arka kapılarına hangi boyutta hoparlör takılır? kablosu kendinden mevcut mudur? yetkili serviste taktırmak aşırı tuzlu olur mu? teşekkürler, bilenlerden yardım istiyorum, saygılar
![]() |
||
![]() |
||
endorama ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ha bu arada arabamda orijinal olarak sadece önde 2 hoparlör ve 2 twitter var. 206larda kendinde gelen hoparlörler ne marka bilen var mı? bi de orijinalini bulamazsam, orta karar hoparlör ne tavsiye edersiniz? saygılar...
|
||
![]() |
||
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|
arka kapıların boyutu 13cm. önler 16.
arka kapıya misal şunu takabilirsin 2 yollu. http://www.hepsiburada.com/pioneer-ts-g-1302i-2-yollu-130w-hoparlor-/productDetails.aspx?categoryid=26090&productid=otayttsg1302i |
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
arka kapılar 13cm heralde önler orjinal blaupunkt diye biliyorum ama yanılıyor olabilirim. ben arka kapılara taktırırken arka kapıda hopalör hattı yoktu otomatijk cam hattı koymuşlar ama hoparlör hattı düşünmemişler niyeyse onuda anlamadım |
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
![]() |
||
Kifanhom ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 304 |
|
arka kapılardakiler 13 cm öndekilerden daha ufak
bizim de arka soldaki patlak bir ara değiştireceğim konu da hortlamış oldu böylelikle |
||
![]() |
||
34ZE05 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
|
Selamın Aleyküm;
Arkadaşlar 2009 model 206 sedan 1.4 arka bagaj üstü pandizot kolonları kaç cmdir ? Kolon yerleri açık değil kesip monte edicem.
Şimdiden teşekkürler herkese. Düzenleyen 34ZE05 - 27 Ocak 2016 Saat 13:29 |
||
" Herşeye canını sıkma, ey gönül.
Ne bu dertler kalıcı, nede bu ömür " 2009 model 206 Sedan Comfort 1.4 Atiker lpg |
||
![]() |
||
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
|
pandizotu kestirmeyin ses yapıyor. gacur gucur.
arka kapı kolon yerine tesisat çektirin yeterli gelir sanırım.
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Kolon yerleri açık değil demişsiniz,siz açıcaksanız yerlerini hangi boyutta hoparlör taktığınızın önemi yok istediğiniz parçayı kullanabilirsiniz zaten.Ayrıca konu hakkında fikir vermek gerekirse bende panzidotu deldirmeyi tavsiye etmem,hem sarkıtıyor hem görüntü olarak hoş değil hemde ses yapıyor zamanla.Kapılarda kolon kullanmak daha mantıklı,tabi yuvarlak kapı hoparlörleri bir oval kadar iyi iş yapmaz buda gerçek.Bu iş için orjinal panzidotun kalıbında sağlam bir mdf kestirip taban halısı tarzında bir döşeme kumaşla kaplayıp sistemi bunun ustune kurarsanız daha sağlıklı olur canınızı sıkarsada kaldırır orjinal panzidotu koyarsınız.Benim konu hakkında tavsiyem bu hoparlör seçimi müzik kullağınıza ve bütçenize kalmış birşey.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
34ZE05 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
|
Arkadaşlar bilgilendirme için teşekkür ederim. Ancak benim aracım sedan olduğunu belirtmiştim. Pandizotun sarkma gibi bir durumu olamaz alt kısmı demir zaten. Kolon yerlerini kesip hopörler koymak amacım.
|
||
" Herşeye canını sıkma, ey gönül.
Ne bu dertler kalıcı, nede bu ömür " 2009 model 206 Sedan Comfort 1.4 Atiker lpg |
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Rica ederim,o zaman öyle diyorsanız görsel ve kullanım açısından bana problem çıkmaz iki takım oval alıp yerlerini açtırıp kullanabilirsiniz ses açısından tatmin eder ovaller herzaman.Kapı içlerine yerleştirilen hoparlörlerden daha verimli olur.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
misafirkadir ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2016 Konum: AVCILAR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı misafirkadir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
arkadaşlar tekrardan başlık açmak istemedim buradan soruyorum; yeni aldığım 206 da teyp sistemini baya kurcalamışlar, usbli çin malı teyp takılı sağ hoparlörlerden ses geliyor ama soldakilerden ses gelmiyor.sol tarafı tüm kabloları denememe rağmen çalıştıramadım. ön sol kapıdaki hoparlöre açıp baktım kabloları bağlı, kapının içinde devrelerden oluşan bir kart var ona bağlı. teybin arkasaındaki kablolardaki tüm kombinasyonları denedim. çalıştıramadım.
nereyi kontrol etmeliyim, yardımcı olursanız sevinirim.
|
||
![]() |
||
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kapının içinde bulunan kartı (crossover büyük ihtimal) devre dışı bırakıp deneyin. Hoparlöre giden kabloyu söküp varsa ölçü aletiyle yoksa kalem pille kontrol edin. Hoparlör çalışırsa crossover girişini Hoparlöre direk bağlayıp kontrol edin. Çalışmazsa kablo tesisatinda sorun var kapı arasındaki soketi kontrol edin.
|
||
206 1.4 HDI Look 2004
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |