![]() |
|
FIKRA |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2009 Saat 14:40 |
allah böyle çocuğu kimsenin başına vermesin arkadaşlar:)
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
BurçUMUL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 295 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir babaya yapılmaması gerken bir şaka . Alim allah kriz geçiriri kötürüm kalır :)) .
|
|
Forever young by my gti
|
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
Mükemmel yahu tam fırlama yanlız. Böyle çocuğum olmasın :):) |
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
![]() ![]() ![]() ![]() |
Babadan önce ben kalpten gidecektim yawww
![]() |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
fırlama :)
|
|
A3
|
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Akıllı veletmiş
![]() |
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
![]() ![]() ![]() ![]() |
fena paylaşım teşekkürler ya mektubun sonunda şaka olduğu yazıyoda adam zaten mektubun ortalarında kalpten ölür gider sonunu görmeden şaka olduğunu öğrenmeden be
![]() |
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
10 NUMARA...
|
|
![]() |
|
elenor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 323 |
Adam oğlunun odasının önünden geçerken hayretle bakakaldı.
> > Yatağı güzelce toplanmıştı ve odası hiç olmadığı kadar derli toplu görünüyordu. > > Sonra adam yastığın üzerine bırakılmış mektup zarfını farketti. > > Üzerinde -Babama- yazıyordu. > > Aklından geçen bin bir kötü düşünceyle mektup zarfını açtı ve titreyen elleriyle mektubu okudu: > > > Sevgili baba; > > Sana bu satırları derin bir pişmanlık ve üzüntü içinde yazıyorum. > > > Kız arkadaşımla kaçmak zorundaydım çünkü seni ve annemi yaşanacak rezaletten uzak tutmak istedim. > > > Gerçek tutku ve aşkı ben jale ile buldum ve o öyle tatlı ki anlatamam... > > > Şunu biliyordum siz onun vücudunun her yerine taktığı küpeleri, derisine işlettiği dövmeleri, > > > kendine has o çılgın giyim tarzını asla ama asla onaylamayacaktınız ve tabi benden çok büyük olmasıda bir sorundu. > > Fakat benim için bunlar değildi gerçek tutku ve gerçek aşk... > > Baba jale hamile! > > Jale'nin dediğine göre çok mutlu olacağız. > > Ormanda kendine ait bir karavanı ve tüm kış yetecek kadarda yakacağı var. > > Bir sürü çocuğa sahip olma düşüncesi rüyalarımızı süslüyor. > > Jale benim gözlerimi esrar gerçeğine açtı ve artık biliyorum ki esrar kimseye zarar vermez. > > Esrar yetiştirecek ve insanlara pazarlayacağız ve yine bu sayede ihtiyacımız olan kokoin ve ekstaziye ulaşacağız. > > Artık tam anlamıyla bilime yalvarıyoruz dualar ediyoruz şu AIDSin çaresi bulunsun ve Jale sağlığına kavuşsun diye..... > > O kesinlikle iyileşmeyi hakediyor. > > Endişelenmeyi bırak baba ben 15 yaşındayım ve kendi başımın çaresine bakabilirim. > > Eminim birgün geri döneceğiz ve sen kendi torunlarını tanıyacak,seveceksin > > Oğlun cihan > > > NOT: Baba yazdığım mektubun tek kelimesi bile doğru değil. > Ben Mehmet'lerdeyim. > Sadece sana; masamın üzerinde seni bekleyen karneden daha kötü şeylerin olduğunu hatırlatmak istedim. :-)... |
|
206 HDİ 1,4
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |