![]() |
|
Satılık Megane 2 HB Dyn. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ekim 2009 Saat 20:22 |
|
Arkadaşlar, araç bi akrabama ait. her zamanki gibi galericilik hizmetlerine devam ediyorum.
![]() ![]() ![]() Aracı beğenen olursa araç sahibiyle veya direk benle irtibata geçiniz lütfen. Aracı her zaman görebilirsiniz... http://www.sahibinden.com/55_000_de_2004_-_megane_2_hb_dynamique-08WQQaXQQ17637141WQQpXQQdisplayitem |
||
![]() |
||
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hadi abi sana bi galeri açalım =)
|
||
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
||
![]() |
||
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
|
hadi abi benim arabayıda sat ya
Düzenleyen deniz_206 - 29 Ekim 2009 Saat 21:59 |
||
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hıc haz etmıyorum bu arabalardan .
fıyat cok yuksek . hayırlı satıslar babacım ![]() |
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
haklısın Haruncum, yerimiz belli olsun. Aydınlıkevler'de boş dükkan varmıdır acaba ! |
||
![]() |
||
|
eldekileri çıkarıyım, ondan sonra ilk iş seninkini satmak, söz... |
||
![]() |
||
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
|
ayarlarız abi hele sen projeyi gerçekleştirmeye karar ver =) |
||
![]() ![]() |
||
![]() |
||
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
|
kaç tane var abicim elinde araba ya
||
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
||
![]() |
||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Belkide Hadi bu işleri yapıyor, bizden saklıyor...
![]() |
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
![]() |
||
|
arkadaşlar vallaha bu boktan işleri hiç sevmiyorum. ama insanlara da yardımcı olmak istiyorum. Farkındasınızdır ki, ilanın direk linkini veriyorum. Aracın sahiplerinin isimleri ve telefon numaraları yazılı. bana haber vermeden direk araç sahibi ile muhatap olup pazarlık yapabilirsiniz.
Günahımı alma Hakan abi. ![]() haruncum ayrıca o işin şakası. öyle bi galeri işi falan yapacak ne durumum var, ne de zamanım. Acaba bu sitede birbirimizden bir çöpün ne zaman alınıp satılacağını göreceğimizi merak ediyorum. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
|
Ben sattım tolga abiye 106 pandizotu gönderdim =) |
||
![]() ![]() |
||
![]() |
||
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
|
Hayırlı satışlar...
|
||
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
||
![]() |
||
|
aracın sahibi 2 hafta önce askere gitti. aracı başka sürecek bir kimse olmadığı için, araç kartalda kapalı garajda muhafaza edilmektedir.
ilan günceldir. |
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
hayılı satışlar hadi abi
|
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
![]() |
||
Rfk ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 291 |
|
hayırlı satışlar abi
|
||
Aşıksan vur saza,şöförsen bas gaza :)
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |