|
YARDIMMM..... |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2009 Saat 00:51 |
arkadaslar peugeot 306 xn almayı düşünüyorum:
1) 306 ların izalasyonu kötü olup cok ses geldiğine dair duyum aldım doğrumu? 2)yakıtı nasıldır? 306 xn 3)bir tane 306 buldum ve arac 85 000 de sol iki kapı ve arka tamponunda boya varmış benzinli.ama arac istanbulda ve ben ankaradayı m.deniz arabası falaln diye boyasında sorun olur mu_?? 4)aracın fiyatı 10000 tl nasıl?? 5)bu fiyata baska arac önerebilir misiniz? (sedan) 6)arac klimalı yardımlarınızı bekliyorum.bu arac hakkında oldukca bilgi fakiriyim parcası bulunur mu ucuz mu fallan bilmiyorum.yorumlarınızı bekliyorum..... |
|
deniz_206
3. Vites 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
öncelikle bi kendini tanıt arkadaşım ondan sonra sorularını sor.
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" bülümünde lütfen kendinizi tanıtınız, forumda birbirlerini tanıyan üyeler arası sohbet ortamı yaratmak için bu kuralı harfiyyen yerine getirmeniz gerekmektedir, Bilginize... Yeni Üye Tanıtım Bilgi Formu; 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz:
11.- Msn adresiniz: Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır Düzenleyen HakanGokdemir - 27 Ekim 2009 Saat 08:56 |
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |