![]() |
|
manifolt temizligi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
asil 206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2009 Saat 22:28 |
Arkadaşlar daha önce manifolt temizlği diye birşey duydunuzmu,bi arkadaşıma tamirci söylemiş , acaba bizim arabalardada kurum baglamışmıdır nasıl temizleriz..
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hic duymadim kolay tikanicak pisey degil belki kataliser demek istemistir
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
asil 206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
peki kataliser ne işe yarar ve tıkandığını nasıl anlarız.
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
motorun yakmadan attigi bazi zararli gazlari yakmaya yarar
arada bir temizlenmesi iyidir 100-150 binde |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kelebek veya Katalizörden bahsetmiştir.
|
|
![]() |
|
haşim usta araba 72000 de kat ne alemde bilmiyorum,simoto açık flitre var geçenler benzinle temizledim elim değmişken kelebeği sökmeden benzinle sildim çekiş cok arttı,sonra eskisi gibi oldu bu kat nasıl temizleriz,birde kelebekte gaz teli yok,bunlar eletronik mi
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
herkese teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |