![]() |
|
Akaryakıtta Mazota yine zam! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2009 Saat 09:32 |
![]() Kırsal motorin ve motorinin perakende satış fiyatı, bugünden geçerli olmak üzere 6 kuruş artırıldı. AA muhabirinin belirlemelerine göre, kırsal motorinin perakende satış fiyatı 2,57 liradan 2,63 liraya, motorinin litre fiyatı ise 2,70 liradan 2,76 liraya yükseltildi. Akaryakıt ürünlerinin perakende satış fiyatları, dağıtım firmalarına ve şehirlere göre çok küçük tutarda farklılık gösterebiliyor. |
|
![]() |
|
BurçUMUL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 295 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kimse yorum yapmamış ilk yorumu ben yapayım , durmak yok yola devam. %65 vergi yetmez %80 vergi olsun bence . Belki o zaman tepki veririz :(( .
|
|
Forever young by my gti
|
|
![]() |
|
bızım mılletımzı hala uyanamadı 2 torba komure ulkeyı satıyorlar..
|
|
![]() |
|
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yaw hepsi neyse de Emrah bu mazot haberlerini sen kendin mi yazıyon yoksa zorla mı yazdırıyolar baba:)))
|
|
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
adamın arabası mazotlu 1 tl olsun çok yakıyor diyor
![]() |
|
![]() |
|
km de 200 yakıyor az mı :D
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
forumun en güncel konusu bu zaten benzin zamları
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Yakında lpgyede dadanırlar.... Benzini hallettiler... Mazotta hallettiler gibi bişey...
|
|
![]() |
|
Doktor ![]() 2. Vites ![]() ![]() DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Yok arkadaş yok, adamlar % 47 ayağına bir dikta yönetimi oluverdiler resmen. Kafalarına göre açılıyor, saçılıyor, satıyor, satılıyorlar...
Öyle bir yırtılmış ki üstümüz, kıçımızın neresini çeksek öbür yan açılıyor. Yırttıkları yerleri başka yerlerle kapatmaya çalışıyorlar ama görüntü itibariyle bu g.tte bu don daha fazla durmayacak... Milletin sesini gerek medyayla gerek duymazlıktan gelerek gerekse de sadaka verip dilenci gibi alıştırarak bir şekilde kesmeyi, kısmayı başarmış/başarıyorlar... Biz ne kadar tepki versek de nafile, arsızın yüzüne tükürmüşler... misali... Karar verdim; vergiler, zamlar derken satacağım arabamı. Plakası da bu zamlara sebep olana g...
|
|
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
|
![]() |
|
BurçUMUL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 295 |
+1
![]() |
|
Forever young by my gti
|
|
![]() |
|
Gaziantepte yaşıyorum. Kilise gider depoyu halep benzini ile fullerdim Ayda 2 kere. Litresi 2 liradan. Palio vardı önceden. Benzine zam gelmiş pek kulağım duymazdı.
Şimdi dokunuyor tabi. Mazotun Kaçağı iş çıkarır başımıza. Doktorun dediği gibi %47 lik kesim hiç şikayet etmesin bu durumdan. |
|
![]() |
|
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
doktora katılıyorum.Ayrıca Nihat Genç çok güzel diyor "şeref yok haysiyet yok, millete ne olacak diye düşünme yok, %47 değil %97 olsa ne olur!!!!
|
|
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|
![]() |
|
Kaya206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ekim 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Ağzına sağlık Doktor.
+1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Peugeot 206 1.4HDI
|
|
![]() |
|
master ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 229 |
Bu zam haberini neden hep Emrah dan duyuyoruz =? :)
|
|
![]() |
|
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
OHHHHHHHHHH RAHATLADIM ZAM HABERINI DUYUNCA 1 HAFTADIR CITLARI CIKMIO BENDE DEDIM BISEYMI OLDU BASTAKILERE UYUYOLAR SANDIM :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |