Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Akaryakıtta Mazota yine zam!

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Haberler
Forum Tanımlaması: Otomobil, Teknoloji, Spor ve diğer tüm konular hakkında güncel haberler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=6819
Tarih: 22 Ağustos 2025 Saat 22:34
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Akaryakıtta Mazota yine zam!
Mesajı Yazan: Guests
Konu: Akaryakıtta Mazota yine zam!
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2009 Saat 09:32

Kırsal motorin ve motorinin perakende satış fiyatı, bugünden geçerli olmak üzere 6 kuruş artırıldı.

AA muhabirinin belirlemelerine göre, kırsal motorinin perakende satış fiyatı 2,57 liradan 2,63 liraya, motorinin litre fiyatı ise 2,70 liradan 2,76 liraya yükseltildi.

Akaryakıt ürünlerinin perakende satış fiyatları, dağıtım firmalarına ve şehirlere göre çok küçük tutarda farklılık gösterebiliyor.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: BurçUMUL
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2009 Saat 14:14
Kimse yorum yapmamış ilk yorumu ben yapayım , durmak yok yola devam. %65 vergi yetmez %80 vergi olsun bence .  Belki o zaman tepki veririz :(( .

-------------
Forever young by my gti

Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2009 Saat 15:26
bızım mılletımzı hala uyanamadı 2 torba komure ulkeyı satıyorlar..

Mesajı Yazan: ErkanKurnaz
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2009 Saat 19:35
yaw hepsi neyse de Emrah bu mazot haberlerini sen kendin mi yazıyon yoksa zorla mı yazdırıyolar baba:)))

-------------
Erkan KURNAZ

1982/ERZURUM

0 RH +

NİLÜFER/BURSA

Mesajı Yazan: GökhaN
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2009 Saat 19:50
adamın arabası mazotlu 1 tl olsun çok yakıyor diyor Smile

-------------
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> https://www.pejo.com.tr" rel="nofollow - www.pejo.com.tr

Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2009 Saat 19:59
km de 200 yakıyor az mı :D

Mesajı Yazan: MirakGTI
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2009 Saat 20:27
forumun en güncel konusu bu zaten benzin zamları

-------------
www.PeugeotTurkiye.Com
"Tuning Sitesi Değil Marka Sitesidir"
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=8290 - Forum kurallarını okumak için tıklayınız!

Mesajı Yazan: okan77
Mesaj Tarihi: 20 Ekim 2009 Saat 12:20
Yakında lpgyede dadanırlar.... Benzini hallettiler... Mazotta hallettiler gibi bişey...

Mesajı Yazan: Doktor
Mesaj Tarihi: 20 Ekim 2009 Saat 17:00
Yok arkadaş yok, adamlar % 47 ayağına bir dikta yönetimi oluverdiler resmen. Kafalarına göre açılıyor, saçılıyor, satıyor, satılıyorlar... 
Öyle bir yırtılmış ki üstümüz, kıçımızın neresini çeksek öbür yan açılıyor. Yırttıkları yerleri başka yerlerle kapatmaya çalışıyorlar ama görüntü itibariyle bu g.tte bu don daha fazla durmayacak...
Milletin sesini gerek medyayla gerek duymazlıktan gelerek gerekse de sadaka verip dilenci gibi alıştırarak bir şekilde kesmeyi, kısmayı başarmış/başarıyorlar... Biz ne kadar tepki versek de nafile, arsızın yüzüne tükürmüşler... misali...
Karar verdim; vergiler, zamlar derken satacağım arabamı. Plakası da bu zamlara sebep olana g...

-------------
Doktorlar da modifiye sever... :)

Mesajı Yazan: BurçUMUL
Mesaj Tarihi: 20 Ekim 2009 Saat 18:21
Orjinalini yazan: Doktor Doktor Yazdı:

Yok arkadaş yok, adamlar % 47 ayağına bir dikta yönetimi oluverdiler resmen. Kafalarına göre açılıyor, saçılıyor, satıyor, satılıyorlar... 
Öyle bir yırtılmış ki üstümüz, kıçımızın neresini çeksek öbür yan açılıyor. Yırttıkları yerleri başka yerlerle kapatmaya çalışıyorlar ama görüntü itibariyle bu g.tte bu don daha fazla durmayacak...
Milletin sesini gerek medyayla gerek duymazlıktan gelerek gerekse de sadaka verip dilenci gibi alıştırarak bir şekilde kesmeyi, kısmayı başarmış/başarıyorlar... Biz ne kadar tepki versek de nafile, arsızın yüzüne tükürmüşler... misali...
Karar verdim; vergiler, zamlar derken satacağım arabamı. Plakası da bu zamlara sebep olana g...
+1 Clap . Toplumun geri kalan %53 lük kısmı (buna bende dahil) ne yapıyor onuda yargılamak ve çuvaldızı kendimize de batırmak lazım ...

-------------
Forever young by my gti

Mesaj Tarihi: 20 Ekim 2009 Saat 19:36
Gaziantepte yaşıyorum. Kilise gider depoyu halep benzini ile fullerdim Ayda 2 kere. Litresi 2 liradan. Palio vardı önceden. Benzine zam gelmiş pek kulağım duymazdı.

Şimdi dokunuyor tabi. Mazotun Kaçağı iş çıkarır başımıza.  Doktorun dediği gibi %47 lik kesim hiç şikayet etmesin bu durumdan.

Mesajı Yazan: ErkanKurnaz
Mesaj Tarihi: 20 Ekim 2009 Saat 19:48

doktora katılıyorum.Ayrıca Nihat Genç çok güzel diyor "şeref yok haysiyet yok, millete ne olacak diye düşünme yok, %47 değil %97 olsa ne olur!!!!

-------------
Erkan KURNAZ

1982/ERZURUM

0 RH +

NİLÜFER/BURSA

Mesajı Yazan: Kaya206
Mesaj Tarihi: 20 Ekim 2009 Saat 20:06

Ağzına sağlık Doktor.

+1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-------------
Peugeot 206 1.4HDI

Mesajı Yazan: master
Mesaj Tarihi: 20 Ekim 2009 Saat 20:19
Bu zam haberini neden hep Emrah dan duyuyoruz =? :)

Mesajı Yazan: CIHANGIR_DONMEZ
Mesaj Tarihi: 30 Ekim 2009 Saat 15:17
OHHHHHHHHHH RAHATLADIM ZAM HABERINI DUYUNCA 1 HAFTADIR CITLARI CIKMIO BENDE DEDIM BISEYMI OLDU BASTAKILERE UYUYOLAR SANDIM :)

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net