![]() |
|
Angel Eye Far Hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ragnarok ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2009 Saat 13:49 |
Öncelikle selamlar. Halen aracımı satamadım. Sanırım uzun bir sürede satılmayacak. Ama ilanı koydugum günden beri foruma cok sık girip cıkıyorum ve sadece peugeot hakkında degil arabalar hakkında da pek cok bilgi edindim. Bu nedenle forumda yazan tüm arkadaslara tesekkür ederim.
Benim sormak istedigim angel farlar hakkında. Aracım 206XS mesela bir angel far aldıgımda icinde bos far mı cıkar? Yoksa icinde ampulleri de olur mu? İkinci ellere bakıyorum sanki bos. Ama sıfır satan bazı yerlerde H1 ampul var icinde diyorlar. Kafam karıstı angel far ve stopları alınca her zamazingosu icinde mi? Yoksa sonradan ampulde alıcaz mı? Bir de angel far alınca ille de xenon almak zorunda mıyız? Mesela normal eski kullandıgımız ampulleri takabilir miyiz? (Benim icin gündüz güzel görünmesi yeter illa beyaz ısık olacak diye bir kural yok) Madem bombaladım son soruyu da sorayım angel tavsiye eder misiniz? Forumda angellarda yükseklik ayarı olmaz diye bir yazı okudum. Dogru mudur? Soldaki yükseklik ayar dügmesi atıl durumamı gececek? |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
angel farların yanında genelde sarı ampul verirler aldıgın yere baglı olarak ledli stopta herhangi ekstra birseye gerek yok. Angel far aldıgında xenon far almak zorunda degilsin ama alırsan iyi olur. 206 orjinal ampulları H kaç bilmiyorum ama H1 se takabilirsin.
Angel tavsiye ediyorum junyan alabilirsin, motoru direk olarak takılıyor kendin orjinali gibi yükseklik ayarı yapabilirsin. |
|
![]() |
|
Ragnarok ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
Arka stoplarda ledler haricinde ampule gerek yok mu?
Junyan haricinde baska marka angellarda yükseklik ayarı yapılabiliyor mu? Sanırım junyan digerlerine göre pahalı. |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
ledli stop adı üstünde zaten ampul fln gerekmiyor direk suankini söküp kendin bile takarsın. Junyan da takan kişi ikisini eşit ayarladıktan sonra kendin yükseklik ayarı yapabilirsin. Fiyat olarak pek bilmiyorum ama junyan iyi saglamdır. ben eski aracım 106 da 1 bucuk sene sorunsuz kullanmıstım. |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Cevaplar icin tesekkürler. Biraz daha düsünmek en iyisi. Ayar olmaması isi gözümü korkuttu. Biraz arastırıp junyanın dikay ayar olabilen bir tipine bakmam gerekli sanırım. Eger bulabilecegim bir yer varsa yardımcı olabilir misiniz? İstanbuldayım eger peugeotefe yardımcı olursa haftasonu ugrayayım.
|
|
![]() |
|
master ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 229 |
Yansanayi yada angel far , sanmam ama danış derim yine de ..
|
|
![]() |
|
asil 206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
ben dün aldım ,angel zenon uzunlar içinde plips beyaz ampüller,çok tatlı oldu,yanlız ayarları çok bozuk,sag-solu aydınlatıyorlar . ayar yapayım derken ayar vidasını kırdım ...
|
|
![]() |
|
Hangi marka angel aldıgınızı sorabilir miyim? Birde ayarlarını nereden yapıyorsunuz?
|
|
![]() |
|
asil 206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
julyan marka,kısa far plastiğinin antınta beyaz renkli somuna benziyor içinden bir vida geçiyor,o vidayı cevirince sağ-sol ayarları yapılıyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |