![]() |
|
206 efsanesi 206+ ile devam ediyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ekim 2009 Saat 12:13 |
206 efsanesi 206+ ile devam ediyor
![]() Peugeot,
ürün gamını 1998�den bu yana yaklaşık 6,5 milyon adet üretilen 206�nın
mirasçısı 206+ ile zenginleştiriyor. Öncüsünün dünya çapında kabul
gören genetik özeliklerini devralan bu model böylece Peugeot markasının
ürün gamını tamamlıyor. Peugeot 206+ modern tasarımı, çevreye saygılı motorları ve uygun
fiyat-donanım seviyesi ile dikkat çekiyor. Yeni Peugeot 206+, 5 Ekim
tarihi itibariyle ilk 500 müşteriye özel 23.990 TL�den başlayan anahtar
teslim fiyatlar ile sunuluyor. Türkiye pazarının en yeni ve en zengin AB segmenti gamı Peugeot,
Türkiye pazarında AB segmentinin en genç ürün gamına sahip. Temmuz
ayında pazara sunulan Yeni 107 ve Ağustos ayında pazara sunulan Yeni
207 HB ve SW�un ardından Peugeot�nun AB segmentini tamamlayacak yeni
modeli 206+, 5 Ekim itibariyle pazara sunuluyor. Peugeot Avrupa�da 1983-2008 yılları arasında AB segmentinde 16 milyondan fazla araç satışı gerçekleştirdi. Türkiye�de
ise 1999-2009 yılları arasında geçen 10 yıl içerisinde AB segmentinde
76 bin adetten fazla Peugeot modeli satıldı. AB segmentinin önemli
oyuncularından biri olan Peugeot, satışlarının %49�unu bu segmentte
gerçek leştiriyor. Peugeot�nun bu segmentindeki varlığı son derece çekici ve zengin ürün gamı ile gittikçe daha güçleniyor. Kompakt,
tutumlu ve çevreci Yeni 107 ile segmentinin referans modeli Yeni 207
gibi 2 güçlü model ile bu segmentte başarılı sonuçlar elde eden
Peugeot, 206+ ile AB segmentindeki konumunu pekiştirmeyi ve daha ileri
seviyelere taşımayı hedefliyor. 206 ve daha fazlası Peugeot
206+ pazarda referans oluşturacak modern bir otomobil. Geniş kitlelerin
erişebileceği fiyatıyla 206+, ödünsüz bir cazibeye sahip ve müşteri
beklentileriyle uyumlu bir model. Dalga tasarımlı yeni torpido paneli,
motosiklet dünyasını çağrıştıran göstergeleri, kaliteli iç malzeme
kullanımı ve mükemmel detay işçiliği ile iç mekanı son derece özenli. Doğrudan
207�nin dinamik ön yüzünden esinlenen modern dış tasarımı, yeni motor
kaputu, yeni panjur ve farları otomobilin güçlenen kişiliğine katkıda
bulunuyorlar. Çevreye saygı ön planda Fransa�da Mulhouse Fabrikası�nda üretilen 206+ Avrupa pazarının kalbine yönelik olarak geliştirildi. 75 bg güç üreten 1.4 l benzinli ve 110 g/km düzeyine düşürülmüş CO2 salımıyla aracın çevreye etkisini sınırlı tutan 70 bg güç üreten 1.4 l HDi dizel motor seçenekleri ile tüketicilerin beğenisine sunuluyor. 206+ boyutları ve fiyat-donanım seviyesi ile Peugeot gamında 107 ve 207 modelleri arasında yerini alıyor. İyi konumlandırılmış olan bu ürün gamı, pratik ve becerikli şehir modeli ile gerek şehir içinde gerekse şehirlerarası yollarda ve otoyollarda rahat kullanım olanağı sunan çok yönlü küçük aile modeli arasında böylece gerçek bir denge noktasına kavuştu. Peugeot
gamının rekortmen modeli ve uluslararası üne sahip 206�dan bayrağı
devralan 206+ tasarımı, mimarisi ve uygun fiyat-donanım seviyesi ile 5
Ekim itibariyle 23 bin 990 TL�den başlayan anahtar teslim fiyatlar ile
Türkiye pazarına sunuluyor. |
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Keşke dış dizaynda oynamöa yapmasalardı, sadece jant ve çıtalar gövde rengi yapılabilir birde spoiler konulabilirdi Bu şekilde çakma 207 olmuş
![]() |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
belki 106+ da çıkar inşallah..
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
BurçUMUL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 295 |
206+ GTI çıkması dileğiyle. Yeni 207 ler hiç tarzım değil .
|
|
Forever young by my gti
|
|
![]() |
|
yzt06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
önü aynı 207 gibi..arka farları 206 yı andırıyor..birde araçda abs bile opsiyonel..alınmaz bence
|
|
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR...
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
bu haberi ben 3 ay önce vermiştim. Emrah ısıtıp önümüze yine getirmiş.
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
eski kasayı tercih ederim. hakanın dediği gibi çakma 207 olmuş.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
çakma207 konusundaki yorumlara katılıyorum.Peugeot en azından 206 gibi bi efsaneye daha özgün bişeyler uydurabilirdi
|
|
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
Fransızlarda sıyırmaya basladı..207mi 206mi verilecek paraya yazık diyorum...
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
ben en çok cam kaldırmaları kapıya almamışlar ona kıl oldum :=)
|
|
A3
|
|
![]() |
|
taylan43 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
içini de gördüm ben test sürüşlerinde, havalandırmalar 207 ama havalandırma kontrolleri 206nın aynısı, yani kırma 207 gibi olmuş, ayrıca onun haricinde çoğu şey 206nın aynısı havalandırma kumandaları dışında arkadasın dediği gibi :)
|
|
![]() |
|
rocco86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
206 çakması işte, arka stopları dışında hiç bi şeyini beğenmedim...
|
|
![]() |
|
SelmanBeber ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: kıbrıs- lefkoşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SelmanBeber
bencede olmamış. o paraya istediğim 307 alırım.
bu arada arkadaşlar 307 konusundaki görüşleriniz nedir 206 staıp 307 terfi etmek istiyorum. siz nedersiniz ???
|
|
3 in 1
FS 156 F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E |
|
![]() |
|
master ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 229 |
206+ ın stopları bizim 206lara uyar mı acep ?
206+ stoplarındna almayı düşünüyorum .
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
206 daha çekici ve spor bir otomobil. ben olsam 206dan vazgeçmezdim. ama bu tamamen manevi bir tercih. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Bu fiyata bu alınır mı düşünün bakalım.?
206+ YENİ COMFORT - 1.4 HDi 70 hp - 5 İLERİ MANUEL 27.990 Alüminyum Jantlar 15' - 720 Metalik Boya - 650 Stil ve Güvenlik Paketi - 1.500 Yan hava yastıkları ve arka kafalıklar (Stil ve güvenlik paketini gerektirir) - 500 bunlarıda bindirdik mi araç üzerine araç oluyor 31.360 Eeee 207 YENİ DYNAMIC - 1.6 Hdi 90 hp - MANUEL 38.650 7000 lira için 207'den vaz geçip 206+ almak sizce ne kadar mantıklı? |
|
![]() |
|
master ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 229 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
haha :D
|
|
![]() |
|
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
eğer 307 alıcaksan 1.6 xt 110 bg al pişman olmazsın ayrıca 307 de spor bi otomobil ama emin ol kendini 206 dan daha güvende hissedeceksin ve ayrı bi konfor ben ikisinide kullandım tercih senin .... |
|
![]() |
|
yzt06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
ben 307 xt bva sahibiyim..araç oldukça güvenli.6 airbag var..araçta yok yok..206 da kullandım.kesinlikle daha oturaklı.ağır bi araç.tavsiye ederim.
|
|
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |