![]() |
|
sunroof arızası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2009 Saat 18:46 |
Merhabalar...
Arkadaşlar çok acil olaraktan bilgiye ihtiyacım var. sunroofum üste açık şekilde takılı kaldı resetledim aküyü söktüm ama çalışmıyor geriye doğru açıkken kapatmak istedim ama sürekli ileri geri yaptı bende reset attım kapandı derken yukarıya doğru açıldı ve suan hareket etmiyor lütfen yardımlarınızı bekliyorum. programla alakası varmıdır? |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
araç 307 mi ? 0531 363 67 66 - 0212 486 33 66 numaralardan bana ulaş işini çözerim cep telefonum 7/24 açık
|
|
|
|
![]() |
|
qaan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhabalar,
güntan aradın mı çözdü mü efe.. güncellerseniz herkes faydalanabilir. saygılar |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
elımde 307 nin sunruufu ıle ılglı butn parçaları mevcut sunruuf arızası olan benım le irtibata geçsin
|
|
|
|
![]() |
|
kann87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
bızdede bı 307 var oncelerı su alıyodu sonra su alma olayı kesıldı acılmamaya basladı daha sonra calıstı sonra gene durdu :D:D kafasına gore takılıyo kapanmadımı kumandadan kapatıyoruz oyle kapanıyo
|
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
sunroofun varmı derdin var
![]() |
|
![]() |
|
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
|
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
en güzeli benim araba panaromıc cam açılmıyo bu şekilde kafam daha rahat baksanıza beyler ya yok su alıyo yok açılmıyo birsürü dert anasını satıyım.
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
sinka251 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Mayıs - 1982 Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2011 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
307 sunroofun camın etrafındaki contası lazım elinde varmı acaba
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
efe feye ulaş parçaları elinde varmış
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |