![]() |
|
307 Araç içinde hissedilen sarsıntı arttı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
delcullu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2009 Konum: KIRŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2009 Saat 00:29 |
Ramazan ayının büyük bölümünü köyde geçirdim malum köy yolları. 1000 km civarında köyde gezdim. Şehire geldiğimde. Araç önceden olmadığı kadar sarsmaya başladı. Önceden büyük kasislerde bile sarsıntıyı hissetmezken. Şimdi düz asvaltta bile bazı ufak titreşimler hissediliyo araçta. Sorun ne olabilir? En önemlisi yaptırması kaç tl ye mal olur? |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracın teker rulmanları bozulmus olabılır.ama bakılması gerek nasıl ı sarsıntı var
|
|
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Sarsıntıya bakmadan birşeyler söylemek zor.. onlarca sebebi olabilir.
|
|
![]() |
|
delcullu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2009 Konum: KIRŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yoldaki en ufak bir bozuklukta hissediyorum. Daha önceden sanki içeri bu kadar vermiyodu. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bende de araçiçinde değilde motorda sarsıntı vardı. Araç stop ederken daha çok hissediliyordu. Motor kulakarını değiştirdim. 75 YTL tanesi
|
|
![]() |
|
kitay ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
slm aracın torsiyon problemı olabılır benım arka sagdan böyle bir ses gelıyor bozuk ve kasıslı yollardan geçtıgım zaman cok asırı ses yapıyor
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
travels takozlarından yapabilir
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bu gün başka bır arıza için gittim sanayiye usta ben bişey söylemeden arka amortisörler patlak dedi. Maddi durum bu ara iyi değil bu nedenle yaptıramadım. Bir sorun yaratırmı sarsıntıdan başka acaba... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Celalettin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Celalettin
Günaydın değerli forum üyeleri.Polatkaptan'ın sözünü ettiği marşa basarken ve stop ederken oluşan motor sarsıntı olayı 2 gündür hissedilmiyor aracımda.Hiç bir işlem yapılmadı ama birden normale döndü titreme olayı.Ne usta müdahalesi ne takoz değişimi...ama sorun bitti gibi.Yorumlarınızı bekliyorum.
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Klima açık yada kapalı olması durumu değiştiriyormu??
|
|
![]() |
|
Celalettin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Celalettin
Haşim ustam günaydın hayırlı işler diliyorum.Klimayı hiç kullanmadım zaten .Biraz önce yeniden denedim ama sorun yok. Bende şaşırdım bu duruma.Dizel motorların kendine özgü hafif titremesinin dışında bir olağanüstülük görülmüyor.Ama daha önce ilk marşa bastığımda motor şöyle bir yerinden oynuyordu sanki.Stop ettiğimdede aynı tepkiyi veriyordu.Ama şu an bu durum minimize olmuş durumda.İlgilendiğiniz için teşekkürler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |