![]() |
|
YARDIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2009 Saat 19:15 |
arkadslar tavsiyeleriniz için sagolun ama ileride evlendigim zaman sıkıntı olacak tek kapı onun için xr istiyorum gri ideal renk benim için
|
|
![]() |
|
BurçUMUL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 295 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
39.00 km deki mavi 106 yı alırdım . Söylenenler gerçekse , çok temiz bir araba .
|
|
Forever young by my gti
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
en iiyisi quıcksılver alıcaksın arkadaşım |
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
11 lira çok dostum. Maksimum taş çatlasa 10.
|
|
![]() |
|
Sinan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
abi arkadas illaki 4 kapı gri ve sunrooflu olsun istiyo. ben baktım sahibinden.com'a daha ucuzlarıda var. 4 kapı olmasada quikler var harika hemde daha ucuz.
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
illaki 106 istiyosan , site üyelerimizden satan da var. hem fiyatta da anlaşmanız kolay olur.
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=6735 Düzenleyen h_307 - 01 Ekim 2009 Saat 08:39 |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
araç gayet temiz görünüyor. zaten 100 TL harcayınca her araç dışarıdan temiz görünür. ama fiyatı abartmış. 13 e falan 2002 model 206 alınabilir.
|
|
![]() |
|
diri duruyor ama fıyatta bıraz pahalılık var
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
fiyat olarak bana çok yüksek geldi fakat araç görüntü itibari ile diri duruyor. illa 4 kapı olmıcaksa tek kapı quiksilver düşünebilirsin 11 tl civarına araştırırsan temiz bir araç bulabilirsin.
|
|
![]() |
|
ARKADSLAR 106 ALACAM 4 KAPI GRİ VE SUNROFF DA ISRARLIYIM ARKADASIN BİRİSİNDE BULDUM ÖNERİVER TERCİHLERİNİZLE BENİ AYDINLATIRSANIZ SEVİNİRİM
LİNK ASAGIDA
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |