|
ÇIKMA GTİ TAMPONU |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Atakan-A
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2009 Konum: Beylikdüzü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2009 Saat 22:25 |
Arkadaşlar aracıma çıkma ucuz yollu gti tamponu arıyorum kırığı patlağı olmasın yeter il mühim değil kargo ile alınır her türlü yardımlarınızı bekliyorum
|
|
FTH
MODERATOR Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Selam; Efe abiye sorabilrisin onda vardır yoksa yardım eder yukarda numarası var (peugeot efe)
kolay gelsin..
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
Atakan-A
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2009 Konum: Beylikdüzü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
konuştum ama bi cevap gelmedi bekliyorum
güncelll |
|
Atakan-A
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Günceltoooo
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |