![]() |
|
206 YEDEK ANAHTAR TEDARİK |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2009 Saat 17:42 |
MERHABA ARKADAŞLAR 2004 206 HDİ İÇİN YEDEK ANAHTAR YAPTIRMAM LAZIM SERVİS DIŞINDA YAPANLAR BUNU NE KADARA YAPIYOR? SERVİSTE YAPILMAYAN UYGULAMA İLERİDE ELEKTRONİK SORUN YARATIR MI?
|
|
![]() |
|
İBRAHİM ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ARKADAŞ BURSADA OLSAYDIN YARDIMCI OLURDUM ADRES VERIRDIM AMA COK UZAKSIN KOLAY GELSIN
|
|
307 1.4 HDI
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bulunduğum yerde bir anahtarcı buldum. Anahtarın yedeğini (uzaktan kumanda + çip + uç)komple 175 tl, uzaktan kumandalı olmassa 95 tl'ye yaparım dedi. Bütün gün aradım ayaklarım şişti...Ayrıca 2 saatte hazırlıyor. Fiyatlar uygun mudur arkadaşlar kazık yememek için size sormamda yarar var.
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Fiyat uygun. ankarada da sustalı uzaktan kumandasız sadece immo chipli 70 -80 e yapıyorlar. Erzurum olmasından dolayı sanırım 10 - 20 TL. lik bir artış söz konusu.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
bilgilendirmek için güncel fiyat yazıyorum.
2006 model 206 hdi için yedek anahtar kumandasız 93 tl kumandalı anahtar 220 tl fiyatları peugeot açı altunizade servisinden aldım. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |