![]() |
|
Karbon yapıştırma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2009 Saat 17:26 |
|
Karbon yapıştırma elinde olan veya temin edebileceğim bir yer varmı?
![]() |
||
![]() |
||
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kardeşim ne kadar lazım benim bagajda bi kaç parça var
|
||
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ankarada Kazım Karabekir Caddesinde Oto Ünlü nün karşısındaki sırada bir sürü reklamcı malzemeleri toptancısı var. metre hesabı uygun fiyata bulursun.
hatta Dışkapı kavşağından İstanbul caddesi istikametine giderken AŞTİ ye döndüğün yerde tam köşedeki işhanının altında büyük bi toptancı var. bulacağını düşünüyorum. resimde siyah çember yaptığım yerdeki işhanı : ![]() ![]() yada Çankırı Cad. YIBA İşhanı na da bakabilirsin. orada da toptancılar var...ürünü "karbon desenli folyo" diye araştır. Düzenleyen h_307 - 18 Eylül 2009 Saat 19:25 |
||
![]() |
||
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
|
hadi abi walla ankarayo bizden ii bilion =)
|
||
![]() ![]() |
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Şapkalılar yakalamasın.
|
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
ee ne de olsa Çankırı'lıyız. bizim orda Ankara yı bilmeyeni döverler.. :) |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
|
=)) |
||
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|
Vallahi bizden iyi biliyosun Hadi hocam Ankara'yı :)
Dediğin yerlere gidip bakayım ben en iyisi. Harun la beraber ortak bi çalışma yaparız artık ![]() Komple kaplayacağım arabayı ![]() |
||
![]() |
||
|
iltifatınıza tşk ederim. hatta ben size tam adres ve firma adı vereyim. bi arkadaşımı arayım. 1-2 güne yazarım.
aracı komple kaplama fikrini pek beğenmedim. yakışacağını sanmıyorum. kaput, bi de olsa olsa tavan yeterli bence. kolay gelsin. Düzenleyen h_307 - 18 Eylül 2009 Saat 23:21 |
||
![]() |
||
|
yok yok komple tabiki de kaplamam :)
kokpitte bir iki planım var, birde dikizleri deneyeceğim. İlginiz için çok teşekkür ettim. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |