Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Haberler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Peugeot Türkiye'de Yerlileşmek İstiyor !
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Peugeot Türkiye'de Yerlileşmek İstiyor !

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Peugeot Türkiye'de Yerlileşmek İstiyor !
    Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2008 Saat 00:55

Temmuz'da Türkiye'ye gelmesi beklenen yeni Peugeot 308 SW modelinin tanıtımı Sardunya Adası'nda gerçekleştirildi. Peugeot yetkilileri,ilginç ve iddialı açıklamalarda bulundu.



Peugeot'nun önemli ve en çok satılan modellerinden biri olan 308'in SW versiyonu tanıtıldı. Temmuz'dan itibaren 1.6 HDI modeli Türkiye satışa sulunacak olan 308 SW'nin 1.6 benzinli modelinin ise yıl sonuna kadar gelmesi bekleniyor.


'PAZARA GÜVENİYORUZ'

Peugeot Türkiye Pazarlama Direktörü Dominique Hanotaux, 308 SW'nin lansmanında, TAKVİM'e ilginç ve önemli açıklamalarda bulundu. Şu anda Türkiye'de Karsan ve Tofaş ile 2 önemli ortaklık yaptıklarını söyleyen Hanotaux, güçlü ortaklara sahip olmasının PSA'nın bir politikası olduğunu ifade etti. Hanotaux, Karsan ile sözleşmeyi uzatarak Partner Orijin modelini hem Türk hem de yabancı pazarlara satacaklarını kaydetti. Tofaş'la Bursa'da ürettikleri ticari araç Bipper'in satışlarından memnun olduklarını anlatan Hanotaux, Peugeot'nun Türk pazarına güvendiğini ve bu pazarda amacının 'yerlileşmek' olduğunu vurgularken, Peugeot'nun gelecekte yeni yatırımlara imza atabileceğini belirtti. Hanotaux, Doğu Avrupa'da kurulması planlanan motor fabrikası projesinden söz ederken, "Gelişmeleri merakla bekliyoruz" dedi. Peugeot'nun Türkiye'de pazar payı sıralamasında hedefleri doğrultusunda ilerlediğini söyleyen Hanotaux, "Binek araçlarımızın imaj notu çok yüksek. Ticari araç pazarında kendimizi geliştiriyoruz" diye konuştu.



308'in gözü ikincilikte


SW'nin satış fiyatı henüz açıklanmasa da 308'in biraz üzerinde olacağı tahmin ediliyor. Peugeot yetkilileri, 308'in bulunduğu C1 hatcback segmentinde şu anda 3'üncü sırada bulunan Peugeot 308'in, SW satışlarıyla ikinciliğe çıkacağını belirtiyor. Altı ileri vitesli Peugeot 308 SW'nin birçok önemli özelliği bulunuyor. Bunların başında da cam tavanı geliyor. Cam tavan güneş ışığını içeriye yansıtmadığı gibi, çelik kadar da güçlü bir özelliğe sahip. Özellikle dizel versiyonda yakıt tüketimi hayli düşük. 5 ve 7 koltuk özelliği olan 308 SW'de çok büyük bir bagaj hacmi de bulunuyor. Çıkacak herhangi bir yangında GPRS'le otomatik olarak ilgili birimlere haber verme özelliği de yer alıyor.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2008 Saat 14:17
paylaşım için teşekkürler
 
Yukarı Dön
sinan-s Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008
Konum: Bostancı/S VRJ
Durum: Aktif Değil
Mesajlar: 2643
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sinan-s Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2008 Saat 18:35
paylaşım için saol..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Marş bastığım anda fan açıyor son mesaja git 719 1 engintunbel
konu icon Hararet gostergesinin aniden dusmesi ve dalgalanma son mesaja git 1114 9 Saramago
konu icon Conta değişimi maliyeti son mesaja git 18126 7 konfor
konu icon E-2008 Elektrik cızırtı sesi ve patlama sesi son mesaja git 1664 1 Aliosmanaltuntas
konu icon ESP/ASR ARIZASI sonrası Elektrik Gelmeme Sorunu son mesaja git 1111 0 J3udu
konu icon Aracı klima dügmesi çalışıyor ancak klima çalışmıy son mesaja git 955 0 Semih025
konu icon Motordaki şıkırtı sesi son mesaja git 1124 0 KillBOB
konu icon Mazotta su var uyarisi son mesaja git 6932 3 407aziz
konu icon Merhaba tanışma son mesaja git 10 1 GökhaN
konu icon YARDIM!! 3008 motor titremesi ve diğer sorunlar son mesaja git 2738 1 berter
konu icon DİZEL MOTORDA YAĞ ÇUBUĞUNDAN YAĞ ATMASI son mesaja git 1238 0 GRKN35
konu icon Hoparlörden gelen çatlama sesi son mesaja git 8081 4 Murat0642
konu icon Peugeot 308 Kilit Problemi son mesaja git 1247 0 gulemans
konu icon Çözülemeyen gaz kesme arızası son mesaja git 1409 0 tunakrf
konu icon Soğutmalı Torpido Gözü son mesaja git 4351 1 burak0701
konu icon ARKADAŞLAR Bİ SORUNUMA ÇÖZÜM BULALIM LÜTFEN. son mesaja git 6591 9 telliogluorhan
konu icon hararet sonrası stop etmesi son mesaja git 512 0 egecaglar
konu icon 207 far ayar vidası yerinden çıktı son mesaja git 2145 0 Ayan
konu icon Peugeot 206 1. Vitesten 2.vitesen geçerken vuruntu son mesaja git 5063 9 sedatdizin
konu icon DTC P1351 son mesaja git 40763 12 Ebulfeth
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 EKIM EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Onlinewolf 5
Saramago 5
engintunbel 2
konfor 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English