![]() |
|
2003 peugeot 307-2005 ford focus |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ilterunsal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2008 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ilterunsal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2009 Saat 03:06 |
arkadaşlar 2003 peugeot 307 xt bva 66000km sahibiyim aracımı 2005 focus ghia tdci 39000km ile takasa gireceğim.307 nin üstüne ne kadar eklemeliyim.yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşım burası araba alsat veya takas yapma sitesi değil lütfen önce tanışma topiği açıp kendinizi tanıtırsanız o kadar hızlı yanıt alırsınız
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ilterunsal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2008 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ilterunsal
topiği açtım tanıttım kendimi kusura bakmayın...
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
focus 2 ghia tdci ve km si cok dusuk. tdci ghia piyasası 2005 model oldugu için yaklasık olarak 23000-24000 civarıdır. üste 4000-5000 civarı gibi bir rakam verip değişebilirsin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ilterunsal
arkadaşlar adam ben 7000tl ye kadar çıktım adam benim arabamı 14500den kendininkinide 27000 tl den hesaplıyor.böyle bir durumda tabikide almam.ancak forumda focusunu satacaklar arkadaşlarla görüşebilirim.saygılar...
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
tavsiyem önce aracını satıp sonra arac araman cünkü 24000 tl gibi bir rakam ayarlarsan bir cok focus ghia tdci sahibi ile rahat rahat konusup pazarlık yaparsın. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ilterunsal
takastaki şartlar buysa zaten satıp alıcam arkadaşlar...
|
|
![]() |
|
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
senin arabanı 14.500 den mi? saydı harbiden ölücüymüş adam dostum arabanı şimdi satmaya kalksan eğer temizse normal fiyatı 18.000 falan bence en düşük aracını 18.000 e say öle gir takasa benden tavsiye hayırlısı...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
14,500 mu :) sende o adamına racını 17 ye say ustune ver 2-3 lıra o zmm :D alt tarafı focus zaten hıc sevmem gereksız bı takas olur aracını satıcaksan golf passat v.s turu bır acac bakarsan degıstırdıgıne deger ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |