![]() |
|
Peugeot 308'in far yardımı... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
taylan43 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2009 Saat 22:03 |
iyi akşamlar arkadaşlar, bu konu için burayı zaptetmek istemezdim ama bir sorum olacaktı, peugeot 308 aracıma daha önceden 206da kullandığım ve acaip bişey olan uzun farlardan almak istiyorum ama H serisinin kaç olduğunu bilemiyorum ne yazıkki çünkü unuttum
![]() ![]() http://www.magaza24.com/osram-ampulu-fazla-isik10-fazla-beyaz-isik-64210nbr-p-107885.html Arkadaşlar ben asıl konuma geleyim, Peugeot 308in ön uzun farının H serisi nedir? şimdiden ilginiz için teşekkürler... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence bunu almana hıc gerek yok abı . alıcaksan adam gıbı xenon al gerısı hıkaye
|
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
mtec derim ben
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
taylan43 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
arabamda servisten aldığım "otomotivasyon" marka xenon var kısa farlar olarak, uzun farları beyaz renkli taktılar ama cıkardım, eski orjinalleri taktım ama onlardan hiç memnun değilim, o yüzden eskiden çok memnun olduklarımı takmak istiyorum ama arkadaşlar peugeot 308in H serisi farının çeşidini bilen yokmu? :(
|
|
![]() |
|
arkadaslar bu konu hakkında bilgisi olan yok mu?
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
308 tambilmiyorum ama 307 lerde kısalar h1 uzunlar ise h7 olması lazım
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
aynı demekki saol Haşim usta |
|
![]() |
|
saol haşim usta, çok teşekkürler...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |