![]() |
|
chip tuning |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emin_usta ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2009 Konum: yetkili Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emin_usta
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2009 Saat 13:58 |
fazla reklam olmasın ama peugeot ve citroen tüm serilere en uygun fiyatla en iyi tuning yapılır,ayrıca beyin problemi olan arkadaşlar,aracında elektronik arıza var ama ustalar bulamadı diyenler,beyin bulamadım çok pahalı diyenler,aracım çekmiyor extra güç lazım diyenler,ekonomi isteyenler vb..
peg106 hariç diğer araçlarda seri programlama ile aracınızı bağlamadan,Ankarada TEK, dyno üzerinde canlı veriler alarak,Almanyadaki partner firmamıza profesyonel (isteğe bağlı) yazılımlar yaptırıyoruz.ilk gelen arkadaş memnun kalacaktır,garanti ediyoruz.
not: Ankara dışındaki arkadaşlar araç modelini bildirirlerse kargo ile de chip mumkun,bu tur arkadaşlar direk mail atabilir,bana lazım olan bilgiler
1. araç modeli :
2. yakıt cinsi :
3. vites tipi AT/MT
4. beyin numarası (yani araç beyninin uzerindeki etikette yazan bilgiler) hoş çoğunu ezbere biliyorum ama yinede garanti olsun.
|
|
oto elektronik,beyin tamirci
|
|
![]() |
|
Doktor ![]() 2. Vites ![]() ![]() DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim aradığım şey de bu ama ben Gaziantep'teyim malesef. Oraya gelmem şu sıralar pek mümkün değil. Sonuçta ehil eller ve tecrübe lazım, kargo ile yollasanız bile ben bu montajı ve diğer işlemleri nasıl yaptıracağim ki?..
|
|
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
|
![]() |
|
emin_usta ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2009 Konum: yetkili Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emin_usta
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracınız ne 1.4 hdi ?? 1.6 hdi..kargo ile mumkun ..beyni gonderin,biz chip takar gondeririz.. |
|
|
|
![]() |
|
Doktor ![]() 2. Vites ![]() ![]() DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracım 2004 model 1.4 HDİ, 70 HP 307.
Ben onu sökmeyi bilmediğim gibi tanıdığım pek kimse de yok bunu yapabilecek. Araştırayım o halde, bulursam sizinle irtibat kurarım tekrar.
|
|
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emin_usta
motor bolumunde direksiyonun on tarafındaki siyah plastik kutunun içerisinde kızaklı 3 fişli aleminyum bir kutu bosch marka..sokmek için tornavidaya bile gerek yok..sanırım epey aydınlatıcı oldu |
|
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
:D
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |