![]() |
|
Ankara radar..! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2009 Saat 00:48 |
|
Eskişehir e doğru Atom enerjisi kurumunu geçer geçmez.
Bunun disinda Milli kutuphane alt gecidi ile devamındaki DSI altgecidinde de giris ve cikista da kameralar var. Eskişehir yolunu kullanan bizler ve Ankara'ya ziyarete gelen misafirler için önemli olduğunu düşündüğüm bu bilgiyi sizlerle paylaşmak istedim. Bilkent köprüsü ile Hacettepe köprüsü arasında bazı arkadaşlar çalışma yapıyorlar, resimler iki gün arayla çekildi ve kameraları yerleştirdiler o arayı geliş gidiş 50 ile geçmeye dikkat edin ceza 265 TL. ANKARA'DA; İLERİ NOKTADA ÇEVİRMESİ OLMAYAN RADAR VE HIZ KAMERASI UYGULAMASI BAŞLADI Ankara'da hız kamerası uygulaması Hız kamerası uygulaması resmen başlamış bulunmakta. Artık radar arkasından yol kesmiyorlar, ceza adrese teslim geliyor. Kameralı sistem plaka ile algılıyor. Tüm ana arterlerde (İstanbul, Konya, Eskişehir, Çetin Emeç'te) ve birkaç büyük yolda daha sistem kurulmuş durumda. Radar uyarısı için yeni tabelalar yerleştirilmiş durumda, oldukça büyükler ve uzaktan fark ediliyorlar ama maalesef şehir içi hız limiti 50KM/S. DİKKAT RADAR 50 Yeni başladığı için uygulama ne kadar sürer bilinmez ama siz siz olun dikkat edin. Ceza 265 TL. Bilmeyenleri bilgilendiriniz." |
||
![]() |
||
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
||
![]() |
||
ocelot ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
geçmiş olsun...soygun başladı demektir.
|
||
2002 307 XT 1.6 & BMD lpg
|
||
![]() |
||
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
|
yuh anasını vay bee ama buyuk harfle radar yazıp uyrıosa uyanık olcaz baska sansımız yok :)
|
||
![]() |
||
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
|
1500 puntoyla heryerde 50 km radar yazıyo =) |
||
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Doktor ![]() 2. Vites ![]() ![]() DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
|
Ben bu radar işini sevmiyorum, gerekli, haklılar ama bazı yollarda öyle sınırlar koyuyorlar ki inip yürüsen ondan hızlı gidersin.
Maaş gününden bir gün önce sık sık radar kurulduğunu gördüm, adamlar hesabını iyi yapıyorlar; cezayı yazıp "15 gün içinde ödersen indirim var" diyorlar. "Maaşın yakın nasılsa" dercesine... Sürat, ihmal bunlar elbette önemli ama bu yeni model arabalar, yeni yollar da hesaba katılmalı... Böyle giderse satarım ben amanda'mı, kurtulurum bu soygundan! :(
|
||
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
||
![]() |
||
ocelot ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
|
işin garip yanı şimdi bizim hastamız falan varsa ve onu yetiştirmek için o yoldan hızlıca geçersek ne olacak? adam üşenmemiş 8 tane koymuş, kaz gelecek yerden tavuğu esirgemiyolar işte.
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
|
kameraların parasını yarın amorti ederler =) |
||
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp
sık kullanılanlar listesine çoktan girdi...ceza yazmışlar mı diye sık sık bakarız artık. hatta açılış sayfası yapalım :)
|
||
|
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Aşti otobanını kulanın arkadaşlar.. armadadan sonra gimat yoluna sapın ordan arkadan aşti otobanı üzerinden gidin ..
|
||
![]() |
||
|
bu kadar olur ya...27 Mayısta Samsun yolunda plakama hız cezası yazmışlar, tebligatı bu sabah gelmiş. yasal mıdır bu arkadaşlar? araştırma yapmadan ödemeyi düşünmüyorum zaten...
|
||
|
||
![]() |
||
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|
![]() |
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
hacı abi, fotoğraf varmı tebligatta?? itiraz edebilirsin ama eğer ceza üzerindeki marka/model araç rengi plaka tutuyor ve yazan polis ile şahsi husumetin yoksa mecburen ödeyeceksin :( :(.. Tekrar tekrar geçmiş olsun. Durduk yere masraf şimdi
|
||
![]() |
||
|
abi fotoğraf yok ama aşayığa "5754te görüntü mevcut" gibi bişey yazmış. bu arada araştırma yaptım, benzer durumlarda itiraz edip kazanan olmuş. itiraz sebebi şu: tebligat işlemlerine 7 gün içinde başlanması gerekiyormuş. benim tutanakta tebligata ne zaman başlandığı belli değil; ama belli olan şu ki tebligat bana 3 ay gecikmeli yapıldı. adresimi falan da değiştirmiş değilim ki beni bulamasınlar.
avukat arkadaşla görüştüm inceliycek durumu, henüz pes etmedim yani...
|
||
|
||
![]() |
||
ekiraz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: Ankara-Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
|
140 la gittiğimiz yoldan 50 ile gitmek garip olacak okullar açılınca, taksicilere acırım en çok adamlar 150 yapıyolar aştiden kaptıkları müşterilere. Gece de geçerlimi acaba bu radarlar?
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
ben saat 10 - 16 arası geçerli diye duydum. Trafik te tanıdığı olan varsa bir sorsun daha sağlıklı bilgiye ulaşalım.
|
||
![]() |
||
|
biraz önce adliyeden geldim, itiraz ettik bakalım...yönetmeliğin ilgili maddesini kaynak gösterdim. biraz uğraştırdı ama bunları yapmamız lazım. kabul edilir/edilmez o ayrı.
yalnız hakim amca kafamı karıştırdı biraz...ben tebligat geç geldi diye itiraz ediyorum, o da görüntüyü isteticez inceliycez falan diyor...bir de cezanın indirim süresi geçmeden ödememi, itirazım kabul edilirse paramı geri alacağımı söyledi...buna inanmak da zor bir yandan.
kısacası iki ucu ...lu değnek
![]() |
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
|
inşallah olumlu bir sonuç bekliyoruz |
||
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
arkadaşlar üzülerek itirazımın reddedildiğini söylemek istiyorum. 11 eylülde itiraz ettim 13 ekimde cevap geldi. neyse demek ki trafik cezamız aylar sonra gelse bile bunu normal birşeymiş gibi kabullenip cezamızı ödiycez.
bu arada bilgi olsun diye söylüyorum; vergi dairesindeki bir memurdan öğrendiğime göre trafik cezasına itiraz edecekseniz önce cezayı yatırmak zorunda değilsiniz. ancak cezanızı indirimli ödeyebilmeniz için size bir hafta süre veriliyor. kendi durumumdan örnek vereyim; 9 eylülde cezam geldi, 11 eylülde itiraz ettim. 13 ekimde de mahkeme sonucu geldi. eylülden iki gün kaybım olduğu için cezamı 18 ekime kadar indirimli ödeyebiliyorum. ben de bugün ödedim zaten (198 TL).
Herkese kazasız belasız cezasız sürüşler...
|
||
|
||
![]() |
||
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
|
Geçmiş olsun kardeş, tekrarı hiç birimizin başına gelmez inş, hakikaten deli para 198TL, hayırlısı olsun..
|
||
En iyisi senin olandır
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |