![]() |
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | ||
demet ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2009 Saat 10:18 |
|
Arabama chip & tuning yaptırmak istiyorum. Bu işi bilen ve iyi yapan bildiğiniz bir yer var mı? Yorumlarınız...
|
||
![]() |
||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
![]() |
|
araç nedir?
|
||
![]() |
||
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() |
|
araç dizelse mehmet gazihan a yaptırabilirsiniz. bu işin ustalarında.
|
||
![]() |
||
demet ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() |
|
aracım peugeot 307 1.4 hdi diesel ama ankaradayım ben
|
||
![]() |
||
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() |
|
demet hanım benim size önerim powerbox hemde istediğiniz zaman sökebiliyosunuz ayrıca istediğiniz configrasyonu yapabiliyorsunuz benim aracım dizel olsa chip mi yoksa powerbox mı deseniz powerbox derim =)
|
||
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() |
|
evet dızelde mehmet gazıhan ısmı baya meshurdur aracınız 75 hp sanırm yaklasık 100 hp olacaktır bu ıslemden snra
|
||
![]() |
||
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() |
|
Kesinlikle. Hatta yakın zamanda bende yaptıracağım. |
||
![]() |
||
Doktor ![]() 2. Vites ![]() ![]() DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
![]() |
|
Benim de demet hanımla aynı sorunum var. Aracım 1.4 HDi 70 hp. Ben de chip tuning düşünüyordum ama dizelde power box daha iyi ve kullanışlı diyorsanız bunu araştırmalıyım.
Bu işlem için ne kadarlık bir bütçe ayarlamalıyımi güç katkısı ne kadar olur ve bu uygulamanın uzun vadede bana yaratabileceği sıkıntılar neler olabilir?
|
||
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
||
![]() |
||
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() |
|
walla 300 ila 500 arası bi rakam olsa gerek arkadaşımda 1.6 tdci focus var çok başarılı bişi şiddetle tavsiye ederim uzun vadeli kullanılır ancak bildiğim kadarıyla 12 kademeli configrasyon ayarı var onu max da kullanmamak gerekiyo başka da bi sorun teşkil etmez biraz yakıt artar o kadar =) |
||
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Doktor ![]() 2. Vites ![]() ![]() DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
![]() |
|
Parasında birşey yokmuş, bahsedildiği gibi farkediyorsa...
Peki Gaziantep civarında önerebileceğiniz bir yer var mı? Ankara'ya gelmem şu sıralar mümkün değil :( Ya da nelere dikkat etmek gerek bu uygulamayı yaptırırken?..
|
||
|
||
![]() |
||
![]() |
|
walla hocam netten sipraişi verin alın zaten universal kendin bile takabilirsin |
||
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
Bu işleri yapan çok isim duydum hemde uygun fiyatlara. Önemli olan işin uzmanı birini bulmak. Ben araştırmalarıma devam ediyorum. Fiyatlar sizin de araştırdığınız gibi 500-600-700-800 tl civarında değişim gösteriyor. Fiyatlara göre verilen hizmet değişim gösteriyor. Sadece ne kaç paraya mal olur mantığıyla yaklaşmak iyi değil diye düşünüyorum. Burdan fikir alışverişinde bulunmaya devam ederiz.
Düzenleyen demet - 08 Eylül 2009 Saat 10:01 |
||
![]() |
||
![]() |
|
istanbulda bır chıp tunıng merkezı var gecenlerde sordugumda aracım 1.6 hdi 110 hp fıyatı 250 dolardııkı kurus fazla olsun kalıtelı olsn
|
||
![]() |
||
![]() |
|
Turbo diesel araçlarda daha iyi performans alındığını öğrendim özellikle diesel araçları olanlar için duyurulur... İşlem sonrasında dyno ölçümü yapılması önemli bir nokta. Garanti açısından bunu yapan yerler bulmak lazım. Benim aracım 2004 peugeot 307 hdi diesel :)
Ayrıca ben ankaradayım arkadaşlar istanbul piyasası hakkında bilgim yok. Düzenleyen demet - 08 Eylül 2009 Saat 16:11 |
||
![]() |
||
entel ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() |
|
Sevgili Demet hanım..
www.actchiptuning.com buranın mühendisi Tayfun bey samimi arkadaşım olup, mesai arkadaşlarımdan 3 tane 307 hdi, 2 tane 206 Hdi ve Bir Volkswagen Caddy e chip yaptırdığım ve son derece memnun kalan dostlarım olduğunu belirtmek isterim size..
Tayfun Bey size aracınızdan alacağınız maksimum değerleri, olabilecek aksi sonuçları ya da artı performans değerlerini takdırmadan önce bilgilendirecek ve sağlıklı bir karar vermenizde etkin rol oynayacaktır.. act..Gündüzler Peugeot un da referans olduğu bir yerdir..Ankara'da Peugeot otomobiliniz varsa herzaman bas bas bağırdığımız gibi Gündüzler Peugeot sizin her türlü sorununuzda tercih noktanız,sorun çözüm merkeziniz,ücretsiz danışmanlık hizmeti alabileceğiniz sahibi olan Murat Gündüz'ün 14 senedir sadece Peugeot araçlarıyla içli dışlı olduğu samimi sıcak bir mekan olarak önünüze gelecektir.. Murat Ustaya www.gpgarage.net den ualaşabilirsiniz..ADres telefon bilgileri zaten sitesinde mevcut.. Referans oalrak beni (Levent Komutan)ya da PeugeotTurkey i söylerseniz daha sıcak kanlı ve samimi yaklaşılacağından emin olabilirsiniz.. |
||
![]() |
||
![]() |
|
Zaten ben de üçün beşin hesabını yaptığımdan değil, neyle karşılaşacağımı bilip ona göre hazırlıklı gitmek için araştırıyorum. Muhakkak ki bu iş yapılacaksa en sağlamı olmalı, hele de benim gibi ince eleyip sık dokuyanlar için...
Şanslısınız; çünkü Ankara, İstanbul gibi yerlerdesiniz. Benim asıl sıkıntım Gaziantep'te olmam nedeniyle bu konulara tam anlamıyla vakıf birilerini bilemiyor-bulamıyor olmam... Fikirler ve değerlendirmeler için ben de teşekkür ederim.
|
||
|
||
![]() |
||
emin_usta ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2009 Konum: yetkili Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() |
|
Selamlar ,
Araçlarına profesyonel chip tuning yaptırmak isteyen arkadaşlar buraya
![]() kendi aracım dahil şu ana kadar bir çok araç yaptık,çalıştığımız partner firma Almanyada
ilk gelen arkadaşa indirim + dyno ölçüm + arıza tespit hediye
not: Demet hanım ve diğer arkadaşlar elimizde box ta var ama araçlarınız anladıgım kadarı ile seri programlamaya elverişli,box değil chip sizin için uygun olacaktır.powerbox neticede sadece pompa beyni veya IAT sensoru veya MAF ile alakalı kandırmaca yaparken,chip tuning gerçek bir performans sergiler ve ARACINIZA ZARAR VERMEZ
|
||
oto elektronik,beyin tamirci
|
||
![]() |
||
emin_usta ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2009 Konum: yetkili Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() |
|
Bu arada yukarıda bir yerde okudum "peugeot için universal chip " diye bir şey yoktur..O universal denilen eski kasa e30 BMW lerde var o da çok eski bir teknoloji zaten,yani kısaca beyni açıpta chip takmak isteyen meraklı arkadaşlara duyurulur,dikkat elinizde oynadığınız beynin fiyatı 1800 euro civarında
|
||
oto elektronik,beyin tamirci
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |