![]() |
|
406 hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tugrabozan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2009 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tugrabozan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2009 Saat 00:13 |
406 hakkında az hasarlı servis dökümanı var bende ,sökmediğim yeride kalmadı gibi sorunlarını paylaşmak isteyen arkadaşlar
|
|
![]() |
|
selenge ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
98 model 406 m var ..philips cd changerinde sorun var ve işten anlayan bi tane ustada yok..ustası ben olmak istiyorum..varsa döküman bunlarla ilgili neresi sökülür arıza nasıl giderilir...NO DISK uyarısı veriyor her seferinde.
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eğer başka bir sorun yok ise ,
Genelde No Disk uyarısı veriyor ise lazer gözden olma ihtimali yüksek bir çok lazer okuyucu olan cihazda lazer gözün yanında küçük bir potansiyometre vardır. Aşağıdaki resimdekine benzer bir potansiyometredir. Bunun ayarı ile oynarsanız lazerin algılamasında ufak değişiklikler yaparak hala sağlam ise belkide diskleri okutmayı başarabilirsiniz. Kolay gelsin. ![]() |
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
selenge ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
peki o lazer göz sağlam değilse,,değiştirilebilirmi..onu nasıl tamir edebiliriz,,profesyonel bi yardım olmadan tamiri mümkünmü..bunu diyorum çünkü teknik eleman yok tamirciler bakmıyor,,ben bakacam mecbur.
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
O lazer göz bozuk ise yapacak çok fazla bir şey yok , en azından gözün çevresinde parça numarası gibi bir şey bulunabilirse belki yurt içi değil ama yurtdışı elektronik parça sitelerinden temin etme imkanı bulabilirsin.
Fakat değiştirme işi illaki usta ellerde olması gerekmekte çünki ince işçilik gerektiren durumlar olabilir. Kolay Gelsin. |
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
tugrabozan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2009 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tugrabozan
Belki gözünüzden kaçmıştır diye söylüyorum cd leri ters takma ihtimali olabilir ben ters taktım oradan biliyorum, 2 ay bozuk zannettim
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mcnyz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kasım 2010 Konum: evli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
arkadaşlar herkese merhaba iyi geceler
![]() |
|
mcnyz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |