|
406 ım pati sorunu acill.. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 02 Eylül 2009 Saat 19:54 |
aracım önceleri pati çektiğin göğüs kısmı tak ak tak zıplıyordu ve araç kolay kolay pati çekmiyordu ama şimdi lastiklerin kabak olmasındanmıdır bilmiyorum çok raha pati çekebliyor. ve 1 .2. vites zulum haline geldi gaza sert yüklenemiyorum pati çekmeye başlıyor
acaba lastiklerdenmi kaynaklanıyo yoksa sensörlerdemi birşey var aracıım 1996 model sv 2.0 modeli
|
|
Rfk
1. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 291 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
lastiklerin zamanı dolmuştur bence dostum
|
|
Aşıksan vur saza,şöförsen bas gaza :)
|
|
tugrabozan
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2009 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tugrabozan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
kardeş debriyajda da sorun olabilir ani kapıyorsa
|
|
mmutlu
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Kasım 2009 Konum: Ruse Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
%100 lastiklerden kaynaklanan problem aynısını bende yaşıodum hele sokakta biri halı ve ya arabasını yıkadıysa ıslak yerde hemen pati ye vuruodu araba kendini 4 tane bridgestone B390 attım zorlamadığım sürece pati olayı ortadan kalktı
|
|
Onur
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
lastiklerdendir.sensörlerde bişey olcagını sanmıyorum
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
by_sertan
2. Vites 20 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 160 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı by_sertan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
arabana birileri chip yüklemiş olabilir :)
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |