![]() |
|
106 XS BASKI BALATA PROBLEMI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2010 Saat 16:45 |
düz yoldami, yokus asagi mi? arac dolu iken mi? 85km/h ya da 100km/h pek fark yokki. 3000 devirde 5. vites yap ve 5. viteste 2000-2500 araliginda kullan |
|
![]() |
|
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
![]() ![]() ![]() ![]() |
yokmu baska 2200 devırde kac km yabtını bılen xs cı gtı ların vıtes oranları farklı ama quıckle xs aynı dıe bılıyorum
|
|
![]() |
|
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
|
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dostum o devirlerde nedir bilmem ama 3 bin devir 110 km hatırladığım kadarıyla..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
ARKADASLAR DIGER XS SAHIBI ARKADASLAR 5 CI VITES 2200 DEVIR BANDINda 100 KM HIZ YABTIKLARINI IFADE DIYOR BEN ISE 80 85 KM ARALIGINDA GORUYORUM O DEVIRDE SURATI SEBEBI BASKI BALATA OLABILIRMI BITIYORMUN 50 BINI GECTI BENIM BASKI BALATA VE GECENLERDE ARKADASIM YAKTI BIRAZCIK
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |