![]() |
|
206 TEYP SORUNU |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2009 Saat 21:51 |
||
abiler malumunuz aracım 2004 model 206 hdi
araçtaki orjinal teybi kaldırıp ,navitech cdt-6900 almayı düşünüyorum
ama merak ettiğim bu teybi aldığımda arabadaki kumanda kolunu kullanabilecekmiyim veya kullanmak için ne yapmam gerekiyor?
yardımlarınızı bekliyorum abiler
![]() ![]() |
|||
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
hayır kullanamayacaksın usta . ama bunun bı yolu var glaıba hasım abı bılıyor
|
|||
![]() |
|||
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
inanki ben de öyle tahmin ediyodum
![]() ![]() |
|||
Erkan KURNAZ
|||
![]() |
|||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
||
bende de bunun 6800 ü var.. kol kumandası malesef nafile kullanmanın yolu yok.. piyasada yan sanayi kumandaları olsa uyarlamak için bir proje çizmiştim ama orjinal kumandasını kırmak istemedim. Çünkü teybin üzerindeki tuşlarla hiç bir şeyi doğru dürüst kontrol edemiyorsun. Kendi uzaktan kumandası şart.
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
||
eyvallah haşim usta
|
|||
Erkan KURNAZ
|||
![]() |
|||
BurçUMUL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 295 |
||
Benim arabamında orijinal cd player ında problem vardı . Dün içinde sıkışan CD yi aldık sonunda ancak cd alma motorundaki dişşliler kırık dendi ve tamiri olmadığını söylediler . Clarion marka orijinal radio cd player ın bu arızasını yaptırabileceğim servis varmı acaba ? Tekirdağ da oturuyorum ancak gerekirse İstanbul' ada kargo ile yollayabilirim . Teşekkürler .
|
|||
Forever young by my gti
|
|||
![]() |
|||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
||
Benim şahsi görüşüm bu teybi aracıma takmam. Bu fiyata temiz JVC avx1 yada avx 2 takarım direk.
|
|||
![]() |
|||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
||
|
|||
![]() |
|||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
||
Öylede bi güzel oluyorki :).. işten dönerken Mehmet Ali Birand izleye izleye geliyoruz. ailecenek :)
|
|||
![]() |
|||
Evrevren ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
||
maalesef kullanamazsınız orjinal kolu
öte yandan güzel bir sistem başlangıcı niyetinde iseniz bu teyp ile güzel sonuçlar alamayacak olduğunuzu unutmayın
double din değilde bu tarz bir ana ünite için tek seçimim bi arkadaşımızın yazdığı gibi JVC avx2 olur
daha muhim olan ses kalitesidir bence..
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
||
![]() ![]() ![]() |
|||
Erkan KURNAZ
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
||
bu arada haşim usta bu akşam teyibi metroda gördüm. içinde vcd vardı çalıştırdım ama ekranda ingilizce olarak sürüş esnasında bu özeliği kullanamazsınız diyodu, be ne işdir sence ??
|
|||
Erkan KURNAZ
|||
![]() |
|||
Evrevren ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
||
ses kalitesi düşük ses düzeylerinde bile hissettirir kendini
kaldıki jvc nin ekran kalitesi daha yüksek ve dış tarafının açısı ayarlanabilme gibi özellikleride var
ama der iseniz bütçe müsait değil haklısınız der susarım :)
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
||
o yönü de baskın tabii
![]() |
|||
Erkan KURNAZ
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
||
ama senin önerini de inceledim malzeme gerçekten güzelmiş
|
|||
Erkan KURNAZ
|||
![]() |
|||
BurçUMUL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 295 |
||
Haşim Bey ;
Bu navitech 6900 de TV özelliği var ancak içinden TV anteni çıkmıyor diye okudum . Bu durumu nasıl hallediyorsunuz ? . Arabadaki orijinal anten yerine ayrıca alınacak TV anteni oluyormu ? . Bu antenden radyo frekanslarınıda alabiliyormuyuz ? . Arabam 206 GTI , orijinal radio cd player yuvasına bu navitech 6900 sığarmı , revizeye ihtiyaç varmı ? . Çok soru sordum biliyorum şimdiden teşekkürler ...
|
|||
Forever young by my gti
|
|||
![]() |
|||
||
JVC avx1 yada avx2 tavsiye ederim size
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
||
Evet, Extra TV anteni alman gerekiyor. Navitechlerde Fanlı soğutma mevcut. Cihazın kendi cüssesinden çok kabloları var arkasında. Montaj esnasında kabloların fan çıkışını kapatmamasına dikkat etmek gerekiyor. 6800 de ısınma yapıyor ancak makul seviyelerde yani tıkanma kilitlenme söz konusu değil. Uzun yolda 8 saat aralıksız dinledim sorun yok.
Bu cihazı tercih edecek arkadaşların montajı sırasında bazı durumlara dikkat etmesi gerekiyor :
1. Cihazın kablo girişi Universal ancak anten girişi universal değil. Bu yüzden 1 adet anten kablo çeviricisine ihtiyacınız var. (Hama' nın var fiyatı 10 TL.)
2. 206 lar stop ettikten bir müddet sonra Elektrik keser. Bu kesinti Unite elektriği içinde geçerli. Bu durumda Teyp'in tüm hafızası gidiyor. Bunu gidermek için 4'lü düğmesi veya aküden direkt olarak teyp'in battery backup ına elektrik vermeniz gerekiyor. Bunu yaptığınızdada power lambasının çevresindeki saçma kırmızı ışık devamlı yanıyor ve hırsızlara ben burdayım diyor.
3. Araç yürür modda iken ekran çalışmayacaktır. Çünkü Hand Brake kablosu el freni sensöründen şase bekliyor. Bunu kandırmak için handbrake kablosuna şase vermeniz gerekiyor. Eğer bunu yaparsanız aracınızda tampon kamerası var ise geri vitese taktığınızda kamera çalışmayacaktır çünkü teyp halen el freni çekilmiş gibi davranır.
4. Cihazın SD Card girişi SDHC kartları desteklememektedir. bu yüzden 2 GB üstü kartları kullanamazsınız.
5. DivX ve Xvid Codeclerinde sorun yok ancak H264 Codecli Aviler çalışmıyor.
6. Teyp üzerindeki tuşlardan bir çok işlemi yapamıyorsunuz. Bu yüzden kumandaya devamlı ihtiyacınız var. ancak çok kuvvetli bir alıcısı yok..
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
Forever young by my gti
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |