![]() |
|
Jant Deneme ve Simulasyon Sitesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Doktor ![]() 2. Vites ![]() ![]() DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ağustos 2009 Saat 10:31 |
Merhaba arkadaşlar.
Dün akşam nette gezerken model ve rengi seçip var olan jant modellerini deneyebileceğiniz bir site buldum. Dil biraz karışık ama kurcalayınca çok da kaybolmuyorsunuz. Benim gibi jant arayanlar ve modelde karar veremeyenler için fikir vermesi açısından tavsiye ederim. Şuraya tıklayıp arabanızı seçin, rengini uygulayın ve jantları deneyin. Umarım işinize yarar.
Düzenleyen Doktor - 16 Ağustos 2009 Saat 10:31 |
|
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
daha oncede gormustum guzel bı paylasım tesekkurler
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bir güzel sitede burada hemde türkçe :) . Lastik tecrübelerinizi diğer sürücüler ile paylaşabileceğiniz www.lastiktestleri.com tüm marka lastik ve modellerine puan verip yorum yapmanızı sağlıyor. |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
evet cidden hangi lstik nasıl bi önfikir verir tşkkrler
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
gzl paylaşım doktor sağol..
|
|
A3
|
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
Supermiş yaa keşke almadan önce görseymişim saol doktor...
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
kuhi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Sağolasın bende 206 almayı düşünüyorum çok yardımı dokundu sağol.
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
paylaşım için teşekkürler
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
hort :D
arkadaşlar denedim halen çalışıyor çok yararlı birşey bence
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
nerden aklına geldide hortlattın
![]() |
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
tesadüfen gördüm valla :D
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben yeni gördüm güzelmiş...
|
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |