![]() |
|
106 Hakkında Fikirleriniz & Önerileriniz |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Doktor ![]() 2. Vites ![]() ![]() DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2009 Saat 01:09 |
|
Selamlar arkadaşlar.
Potansiyel bir soru bombası olarak sorularım başlıyor. Şimdi benim şu sayfada anlattığım ve fotoğraflarını eklediğim siyah, 2004, 1.4 HDİ XR ve şu an 88.000 km de olan 307 aracım var. Lakin ezelden beri var olan Honda Civic ve Pug 106 hastalığım bugünlerde iyice depreşti. Şimdi sorularımız başıyor bu noktada. Bu sorular doğrultusunda 307ile -modifiye edip-devam edebilir, şeytana uyup 106'ya yapışabilir ya da hepsinden vazgeçip Civic peşine düşebilirim. Bu yüzden cevaplarınızı esirgemezseniz sevinirim. 106 kullanan, bilenler ve tecrübe edenlerden ricam; 106 almaya, kullanmaya ve binmeye değer bir araç mı? Sizler memnun musunuz? Olumlu ya da olumsuz olarak neler diyebilirsiniz 106 için. İkinci sorum; 106 modellerinin birbirine farkları nasıl? Yani QS, GTi ve XSI vs modeller çok ama hangisi diğerine ne anlamda üstün ve siz hangisini önerirsiniz.... Ve yukarıdaki aracımı, durumumu gözönünde bulundurarak ne tavsiye edersiniz? Farkındayım bir konuda bir sürü soru oldu ama lütfen bu kardeşinizi aydınlatın... Kendimi işime veremiyorum bu sorularla uğraşmaktan :) Cevaplarınız ve ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.
|
||
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
||
![]() |
||
master ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 229 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pug sitesinde pug hakkında yorum yaparım.
ciciv ten bahsetmem. (kişisel görüşüm) Lakin ilk aklıma gelen: 307 den 106 ya geçiş .... 106 çok küçük gelir yahu . |
||
![]() |
||
Doktor ![]() 2. Vites ![]() ![]() DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
|
Master kardeş, Civic için yorum demedim zaten, başlığa da bakarsanız 106 için yorumları, fikirleri rica ediyorum.
|
||
|
||
![]() |
||
master ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 229 |
|
yazdım işte fikrimi. Düzenleyen master - 15 Ağustos 2009 Saat 01:48 |
||
![]() |
||
|
Teşekkür ederim kardeşim.
|
||
|
||
![]() |
||
cosiaL`` ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
106 hız ve Tehlikenin işaretidir 307 ne yakar bilmem ama 106 300 350 yakar sürerken insana zevk verir hız tutkusu konusunda benim için vazgeçilmezlerden FArklardada GTİ Tavsiye ederim hem çok yakar ama araba sürdügünü anlarsın ßenim tahminim sat yapıştır bi siyah yada sarı GTİ Sonra GAZLAAAA (:
|
||
๋ ßi尺 uмuイイu尺 リムşムмムズ.. ๋
<3 1o6GTİ |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
307 den 106 gti ya gectigin zaman fark edeceğin şeyler
1- konfor azlığı 2 - yol tutusundaki mükemmel kabiliyet 3 - yakıt fazlalıgı 4 - sürekli gazlama isteği 5 - yeni bir bebek sahibi olma 6 - temizini bulamazsan ufak tefek ama fazla sorun ve ciddi bir bakım parası ödemek 7- Şoför kabiliyetine göre yolda makas atmaktan bıkabilirsin 8 - 106 ya alıstıgın zamanda diğer bütün araclardan üstün havasını kabullenip baska aracları begenmeyebilirsin ![]() 106 GTI 98 - 2002 yılları arasında üretilmistir. 2002 tr de 3 tane var bildigim kadarıyla 120 hp , 1,6 motor, Klima sunroof deri koltuk gibi gibi seçenekleri mevcuttur. 106 XSI tam olarak bilmiyorum ama eski modellerden biridir. 106 XS 98 yılına kadar üretilmis oda 1,6 90 hp dir. klima sunroof gibi secenekleri mevcuttur. 106 QS 2000-2002 yıllarında üretilmiş 1,4 75 hp dir. klima sunroof gibi secenekleri mevcuttur. benim tavsiyem ben 106 hevesini almak istiyorum yakıtta ve bakım ücretinde problemim yok cabuk satma gibi bir düşüncemde yok dersen alabilirsin. ama ben 307 den inip 106 ya binmezdim şahsen, tasarrufa alısmıs birine yakıt agır gelir her gün biniyorsa. |
||
![]() |
||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
|
mis gibi 307 aracınız var. 106 alıp başınıza dert mi alacaksınız sayın Doktor'um :)
Piyasada nadir temiz ve bakımlı 106 lar mevcut zaten. 10 Liraya da GTI var fakat muhakkak motorunda bir sorun vardır. Zevk için olacaksa alırsınız bir tane 106 Gti garajda bekler :) Size önerim 307 aracınızı satıp tekrar 307 XS almanızı tercih ederim. 307 satıp 106 aldığınızda bir vakit sonra diyeceksiniz " ah keşke satmasaydım 307imi" araç ufak gelicek. tek kapı. gidişi gazlaması güzel fakat bende gti sahibi olarak 2 kişiden fazla bindirmiyorum aracıma :) (ben ve nişanlım ) Hatunda diyor sat artık bu apaçi arabasını al bir tane 307 :) takas isterseniz olabilir :) Saygılarımla
|
||
![]() |
||
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
|
Öncelikle fikirleriniz için teşekkür ederim. Bir hayli cevap buldum kafamdaki sorulara, ama diğer arkadaşlar da fikir sunarlarsa sevinirim.
2 araç sahibi olacak durumda değilim, o yüzden birini seçmem gerekecek. 25 yaşında ve bekarım, mesleğin başındayım yani daha. Arabama çok nadiren bir üçüncü kişi biniyor. Tam gazlayacak dönemim hani:) 307 aracım gayet az yakıyor, yol tutuşu ve konforu da yerinde, ses sistemim falan da mevcut, bulundugum ilçede baya hayranı var ama şeytan durmuyor, sürekli dürtüyor. 106 GTİ bahsettiğiniz kadar sorunlu bir araba ise şeytana kafa atabilirim ama eğer gerçekten aldığıma ve bindiğime değecekse düşünmeye devam edeceğim. Mirak bey size mesaj atacaktım, aracınızı satmayı düşünür müsünüz diye ama sahibinden.com sitesinde gezerken aracınızı gördüm ve gözlerim açıldı :) Aracınız konusunda bir hasbihal edelim, bakarsınız takas ederiz.
|
||
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
masrafı var ama aldıgına ve bindigine deger. ben 1 bucuk sene 106 QS kullandım fazla masraf acmamıstı.Mirağın aracındaki seste çok farklıdır . Diğer gtilara hiç benzemiyor en güzel siyah en güzel 106 |
||
![]() |
||
BurçUMUL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 295 |
|
106 gti ın temizini bulmak samanlıkta iğne aramak gibi çok zaman ayırmanız lazım . Ben bulamadım ve 206 gti aldım . 206 gti ım çok temizdi ve keyifle kullanıyorum . Ancak her zaman derim 106 306 gti benim için efsanedir ...
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
307 satıp almak mantıksız olur ayrı yetten alınım garaj arabası olabılır hafta sonları gazlamak ıcn
|
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
hoca, görüyosun ki aklın yolu bir. kimse "git, hiç bekleme, hemen al" demiyor. sen de arkadaşlara kulak ver derim. 106, 307 nin konforunda eline su dökemez. yerde gidiyosun izlenimi verir 106.
temizini bulmak zor. alınca 2000 TL harcarsın kafana göre yapmak için. eğer 307 den bıktıysan ve performans arıyosan 25000-27000 TL aralığında çok sayıda satılık 407 2.0 cc araç bulabilirsin. pek bilmem ama seninki sanırım 18-19000 eder. 6-7000 de üste ekleyip alabilirsin. vergiye dikkat, yıllık 1300 TL civarı. sözün özü, otur oturduğun yerde, bence hiç bulaşma.... |
||
![]() |
||
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
|
98 model 106 Xs kullanıcısıyım gayet memnunum ufak tefek sorunları oldu ama ben bu kadarına razıyım ama illaki ben 106 istiyorum diyorsanız sizin kararınız ama en güzeli 307 kalsın + olarak güzel bir 106 alabilirsiniz. Zaten 106 bence bi ayrıcalıktır her insan gidip parayı basmas meraklısı lazım.. |
||
![]() |
||
|
Keyfi olarak almak isterdim ama şu şartlarda ikinci bir araç için mali durumum yetersiz.
Sizlerin de dediği gibi aklın yolu birdir; bu kadar yorumdan sonra ikinci bir araba alacak duruma gelene dek böyle devam edelim bakalım, piyango falan çıkarsa da direk 106ya yapışırım artık :) Eğer öyle bir durum olursa da hiç düşünmeden Mirak kardeşimizin aracına yapışırım artık. Tabi o ana dek "apaçisini" satmamış ya da elden çıkarmamış olursa :) E o zaman ben 307 modifiyesi ile ilgili sorularım ile başka başlıklarda kafanızı şişireyim bari! :) Cevaplarınız ve ilginiz için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.
Düzenleyen Doktor - 15 Ağustos 2009 Saat 17:07 |
||
|
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
ısrarla 2005 model 407 2.0 Exec. diyorum
|
||
![]() |
||
|
Fikrin için teşekkür ederim kardeşim ama sedan araç sevmiyorum hele de Peugeot'un hb modelleri dışında hiçbir modelini sevmiyorum. Ben Spor araba tutkunuyum, 407 hem yaşıma hem de her gün çığ gibi artan araba sayısıyla şehir trafiğine göre değil.
|
||
|
||
![]() |
||
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sıkısık tarfıkte sakın kulanımda hele bıde tuplu ıse jafıflıgınden dolayı az yakıo baya ama en cok ozellıgı suslersen cok dıkkat cekıo motorlar cok fena bakıo ıcıne atlıcakmıs gıbı sunroof kapalı gezıom hep muhauhauhuha
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
arkadaslar hep106 gtı dan bahsetmissiniz bende doktorum gibi 106 alacam ama xr serisinden illa 4 kapı olacak ilerde hatunla kavga etmeyelim :D sunroff ve gri renk tercihimdir bu aracların yakıtı nedir???
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |